Dona mamma: viņš bija draiskulīgs un nepakļāvīgs. Uzzini arī Dona lielāko nedarbu! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ģirts Ozoliņš / f64

"Mamma man ir gaišs cilvēks. Viņa vienmēr pozitīvo meklē visā," par savu mammu raidījumā "Vakariņas mammai" runā mūziķis Dons. 

Dona mamma Ērika ir dzimusi Sibīrijā, kur pavadījusi savus pirmos 6-7 gadus. Ir mācījusies par skolotāju un strādāja vairākās skolās, mācīja angļu valodu, spēlēja akordeonu. Dzied. Mīl izšūt. 

Kāda bija Dona bērnība Saldū? "Tā pagāja spēlējoties. Tautas bumba, kvadrāti, kazaki razboiņiki - tas, ko atceros uzreiz," stāsta Dons. "Bet bērnība bija forša!"

Kad tiek jautāts Dona mammai, kāds bijis zēns, - "draiskulīgs un ļoti, ļoti aktīvs bērns. Arī nepakļāvīgs gan," raksturo mamma.

Dona bērnu dienu lielākais nedarbs bijis teju krimināla rakstura. "Braucu ciemos pie kaimiņa, kam ārpus pilsētas bija savs dārziņš. Tur auga ķirši. Piestāju ar mopēdu, lai paņemtu trīs ķirsīšus. Izrādās, tie bija cita kaimiņa ķirši, kurš par to man piesolīja mopēdu iemest dīķī," stāsta Dons.

Tad puikā pamodušās dusmas un viņš nolēmis to otru kaimiņu pārmācīt. Esot sasaukti visi draugi un norunāts, ka kaimiņa ķiršus nolasīs, bet blakus esošos kokus neaiztiks. "Tur bija gatavošanās, es tīrīju pēdas ar egļu zariem. Mēs taisījām melnas maskas, lai neatpazīst, kā nindzjas baigās. Tas nav ar ko baigi lepojos, bet organizētība bija liela liela un mūs nepieķēra!" 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu