Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Erotiskais stāsts: citādāka kafijas pauze birojā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos

Rudenīga diena jūras pilsētā, aiz loga redzami kuģi, kas lēni dodas jūrā. Ofiss ir gandrīz tukšs, ir piektdiena, un gandrīz visi kolēģi jau devušies prom, tikai sanāksmju zālē kaut kas notiek... Jau ierastā kafijas pauze pēcpusdienā, bet vai ierasta...

"EGOISTE" sadarbībā ar izdevniecību «Zvaigzne ABC» aicina tevi piedalīties erotisko stāstu konkursā! Uzraksti savu erotisko stāstu, atsūti to uz «EGOISTE» redakciju (egoiste@co.tvnet.lv), mēs, to izskatot, iespējams, publicēsim portālā ar tevis izvēlēto pseidonīmu. No publicētajiem stāstiem tiks izvēlēts arī konkursa uzvarētāja stāsts. Vairāk lasi Te. 

Publicējam konkursa darbu, ko mums atsūtīja Marta Esam saglabājuši autores rakstības stilu.

Brīdinām par erotikas rakstura saturu (18+)

VIŅA

Es vēros tālumā, kas šajā gadījumā bija vienkārši virtuves skapīša durvis. Aiz sienas runāja sanāksme, kur vārdus un tematus izšķirt nevarēja. Tu uzliki roku uz manas muguras un atgādināji, kas jāpārbauda bija jau no rīta. Rudens... garās zeķes... Kleitu pavelkot uz augšu, Tu sataustīji zeķu maliņu un maigi noskūpstīji mani... es nedarīju neko, tikai ļāvos skūpstam, saprotot, ka jāiet prom... ka citi cilvēki vēl aiz sienas... bet iet nekur negribējās... Tu biji teicis, ka Tu mani gribi, ka jau pagājis ilgs laiks, ka gribas būt tuvu, ka apnicis gaidīt... es iedomājos, ka varētu iet uz kabinetu un apmierināt Tevi.

Lai arī nav daudz laika, pieļāvu, ka tam pietiktu. Es pārliecināti iedomājos, ka Tu beigtu ātri, jo būtu sailgojies pēc manām rokām un mutes.

VIŅŠ

Es iegāju reizē ar Tevi kabinetā, aizslēdzu durvis un izslēdzu gaismu. Piespiedu Tevi turpat pie sienas... skūpstīju... atpogāju kleitas pogas un atvēru krūštura āķīšus... pavilku kleitu uz augšu... ieslidināju roku Tev biksītēs... sajutu Tavas rokas – zem krekla pie jostas, kas neveikli centās to atvērt.

Atvērusi jostu un biksēm pogas, Tava roka ieslīdēja manās biksēs un satvēra manu locekli. Tu skūpstot mani, laidies zemāk un izvilki to. Es skatījos uz Tevi, Tu pasmaidīji, notupies un nolaizīji manu locekli, un tad viņš pazuda Tavā mutē. Es satvēru Tavu matus... bija tik labi... viss būtu beidzies turpat, bet Tu apstājies, paskatījies uz mani, pasmaidīji, nolaizīji viņu vēlreiz skatoties man acīs un piecēlies...

Tu saņēmi aiz manas jostas un vilki mani dziļāk kabinetā. Mēs atdūrāmies pret galdu... Tu uzslīdēji uz tā un tavas kājas apķēra mani un pievilka sev klāt. Tavas pogas bija vaļā, krūšturis atvērts, es laizīju Tavas krūtis un kaklu.

Tavas rokas bija uz manas galvas un Tu čukstēji: “Laidies zemāk, mums nav daudz laika!” Es notupos uz ceļiem, novilku Tavas biksītes un skūpstot Tavu kājās iekšpusi es tuvojos tavām lūpiņām, kurām piekļāvos ar savām.

Mana mēle iespiedās Tevī, Tavas rokas satvēra manu galvu un spieda tuvāk klāt. Mana mēle šaudījās ap tavu klitoru, Tu klusu kunkstēji un čukstēji: "Pirkstus... divus!" Es viņus ieslidināju Tevī un pieplaku cieši ar mēli un lūpām vienlaicīgi slīdot iekšā un ārā ar pirkstiem. Tu piespiedi ciešāk ar kājām mani sev klāt... notrīcēji un atslābi.

VIŅA

Es smaidīju apmierināta un viltīga (es biju jau aizmirsusi iepriekšējo nodomu sagādāt baudu tikai Tev). Ja būtu vairāk laika, ja varētu vēlreiz pēc neilga brīža, es atstātu Tevi gribot, neapmierinātu, ar manu mitrumu uz Tavas sejas... bet nebija daudz laika, tāpēc pievilku Tevi sev klāt un iečukstēja ausī: “Es gribu, lai beidz manī tagad un uzreiz!”

Tādēļ Tu atlieci mani uz galda guļus un izvilki locekli no neaizvērtajām biksēm, pabraucīji ar roku, nolaizīji pirkstus un ienāci manī. Es vēl biju mitra no Tavas mēles un apņēmu Tavus gurnus ar kājām, pievelkot Tevi cik tuvu vien var.

Es pateicu: “Skaties man acīs!”, un Tu gandrīz aizvēri acis pirms beidzi pēc pāris grūdieniem manī, apslāpējot vaidu, piekļaujot savas lūpas manām.

K&E

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu