Attiecību kārtošanas karstumā vīrietis Madonā sadedzina draudzenes auto

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Madonas novadā, kārtojot savstarpējās attiecības ar dzīvesbiedri, vīrietis nodedzinājis viņas automašīnu, informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Ap plkst.20 VP saņēma informāciju par to, ka kādai sievietei Madonas novadā ir izcēlies konflikts ar agresīvu vīrieti. Izbraucot policijas norīkojumam, konstatēts, ka mājas pagalmā deg vieglā automašīna "Audi".

Pēc Vaskānes teiktā, izmeklēšanā noskaidrots, ka, savstarpēju attiecību kārtošanas rezultātā, vīrietis nodedzinājis dzīvesbiedres automašīnu. Notikuma vietā tika aizturēts 1992.gadā dzimušais vīrietis.

Vaskāne informēja, ka par minētā noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu, sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185.panta 2.daļas paredzētām noziedzīga nodarījuma pazīmēm, proti, par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu vai citādā vispārbīstamā veidā, vai ja tā izdarīta lielā apmērā, vai ja tās rezultātā vainīgā neuzmanības dēļ iestājusies cilvēka nāve vai izraisītas citas smagas sekas, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu