Horoskopi visai nedēļai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 5.-11. oktobrim.

AUNS Var pieaugt profesionālās ambīcijas, kuras mudinās meklēt jaunas izaugsmes iespējas, nopietnākus izaicinājumus. Nebūtu slikti, ja tu vispirms kārtīgi pārdomātu, ko un kā domā sasniegt, pirms atmet ar roku vecajiem pienākumiem. Zvaigznes šobrīd iesaka atturēties no kardinālām pārmaiņām, vairāk balstīties uz pārbaudītām vērtībām. Centies darbā uzkrāto stresu nepārnest uz mājas dzīvi. Esot kopā ar mīļoto, mēģini parādīt savu maigo, romantisko pusi.

VĒRSIS Tevi burtiski tracinās birokrātiskie šķēršļi, sarežģījumi grāmatvedības lietās, kontaktos ar valsts institūcijām. Nebūtu slikti nedaudz nomierināties, atslogot nervu sistēmu, un tad ar nosvērtāku attieksmi izvērtēt situāciju un saprast vēlamo rīcības modeli. Nav izslēgts, gados vecākie radinieki var sniegt vērtīgus padomus. Laulības ostā valdīs miers un sapratne. Nedēļa veiksmīgāka radošajiem zīmes pārstāvjiem.

DVĪŅI Šonedēļ būs visas iespējas pierādīt sevi. Esi drošāks, uzrunājot augstākstāvošos, nekautrējies paust savas idejas, ieteikumus, kā padarīt uzņēmuma darbību efektīvāku, produktīvāku. Vari rēķināties, ka tev padosies gan individuālas aktivitātes, gan darbs kolektīvā. Ja nepieciešams, droši vari sākt jaunus projektus, kārtot juridiska rakstura jautājumus. Personīgajā dzīvē būsi nedaudz noslēgtāks nekā ierasts. Taču partneris tā vai citādi spēs izprast tavas emocijas un uzlabot omu.

VĒZIS Nedēļas pirmajā pusē vēlams rūpīgāk sekot līdzi notiekošajam darba gaitās. Centies visiem spēkiem izvairīties no paviršībām, jo tās var dārgi maksāt. Saskarsmē ar kolēģiem izvairies apspriest privātus jautājumus, labāk turies pie vispārīgām tēmām. Uzjautrini sevi un apkārtējos ar bezrūpīgiem jociņiem. Nedēļas otrā puse būs piemērota, lai risinātu ar ģimenes dzīvi saistītos jautājumus. Apstākļi dos iespēju vairāk laika pabūt kopā ar tuviniekiem.

LAUVA Būsi aizņemts ne tikai ar darba lietām, bet arī nekustamā īpašuma, mantojuma jautājumiem. Neskatoties uz to, kam pievērsīsies, no tevis tiks prasīta piezemēta, nopietna un tālredzīga attieksme. Ja sajūti, ka pietrūkst zināšanu, vajadzīgo sakaru, droši lūdz atbalstu līdzgaitniekiem. Nav izslēgts, viņu artavai būs diezgan liela loma tavos panākumos. No darba, citām ikdienišķām nebūšanām tev palīdzēs atslēgties ģimenes locekļu tuvums, kopīga izklaide ar viņiem.

JAUNAVA Izej sabiedrībā, meklē jaunus kontaktus, paplašini apziņas apvāršņus. Jo atvērtāks būsi pret jauninājumu ienākšanu savā ikdienā, jo ātrāk uzlabosi dzīves kvalitāti. Nekautrējies sapņot ar lielāku vērienu, būt ambiciozāks attiecībā pret savu profesionālo nākotni. Komunikācijā ar pretējo dzimumu brīžiem būsi nedaudz samulsis, kautrīgs, taču kopsummā atstāsi labu iespaidu par sevi. Brīvdienās ir vērts doties nelielā izbraucienā pie dabas.

SVARI Nedēļas sākums ir atbilstošs lietišķo pārrunu, dažādu reklāmas pasākumu organizēšanai, vadīšanai. Tev izdosies prasmīgi atrast īstos vārdus, lai uzrunātu publiku, priekšniecību. Nedēļas vidus vairāk piemērots ikdienišķiem pienākumiem, formalitāšu kārtošanai, valsts iestāžu apmeklēšanai. Tuvojoties brīvdienām, tu aizvien vairāk sāksi domāt par attiecībās, ģimenē notiekošo. Brīvdienās lielu uzmanību veltīsi atvasīšu labsajūtas veicināšanai.

SKORPIONS Steiga, nesavaldīgums var būt tavs ienaidnieks, tāpēc esi nedaudz lēnprātīgāks, sistemātiskāks, realizējot patiesi svarīgus jautājumus. Pareizi būtu, ja tu pirms atbildīgu lēmumu pieņemšanas pakonsultētos ar uzticamiem līdzgaitniekiem, uzklausītu viņu viedokli. Zināšanai, nedēļa ir atbilstoša redzesloka paplašināšanai, garīgajai attīstībai. Vēlams vairāk strādāt ar sevi psiholoģiskajā plānā, pieslīpēt rakstura asākās šķautnes.

STRĒLNIEKS Tev būs samērā viegli iesākt dažādas lietas, taču novest tās līdz galam var traucēt nemiers un nepacietība. Tie zīmes pārstāvji, kuri spēs gūt iekšējo līdzsvaru, emocionālo harmoniju, arī būs lielākie ieguvēji. Kādam Strēlniekam var

rasties vēlme doties pie astrologa, lai labāk izprastu sevi, saprastu, kāpēc dzīve rit tieši tādā un ne citādā gultnē. Iespējams, tieši filozofisks, ezoterisks piegājiens arī palīdzēs gūt lielāku skaidrību.

MEŽĀZIS Ja runa būs par profesionālajiem pienākumiem, tad savu paveiksi godam! Redzot realizēto, pārņems saprotama gandarījuma sajūta. Rodoties saspīlētākai situācijai saskarsmē ar kolēģiem, centies ieturēt pēc iespējas neitrālāku pozīciju, jo strīdi radīsies maznozīmīgu sīkumu dēļ, kuri nekādi nebūs domstarpību vērti. Kontaktējoties ar mājiniekiem mēģini iztikt bez kritizēšanas, pārmērīgas pamācīšanas. Labāk ļauj, lai katrs pats gūst secinājumus, mācās no savām kļūdām.

ŪDENSVĪRS Tev gan ne pārāk iet pie sirds monotoni pienākumi, tomēr nekas cits neatliks, kā sakost zobus un paveikt vienmuļos darbus. Labums tāds, ka tiem, visticamāk, sekos jauni, daudz aizraujošāki izaicinājumi. Kādam Ūdensvīram var izkrist iespēja doties patiesi krāšņā pieredzes apmaiņas braucienā. Kopumā nedēļa vairāk atbilstoša zināšanu apguvei, esošo darba iemaņu pieslīpēšanai, kā arī lietišķo kontaktu dibināšanai. Nedēļas nogalē noteikti atrodi laiku otrajai pusītei.

ZIVIS Iespējami negaidīti, taču patīkami pavērsieni personīgajā dzīvē. Kādam Zivju zīmes pārstāvim uzbangos jauns jūtu vilnis pret otro pusīti, kas izpaudīsies erotiskajā plānā. Citam radīsies vēlme sākt jaunas attiecības. Darba lietās šonedēļ vajadzētu būt nedaudz rezervētākam, rūpīgāk plānot savus ikdienas pienākumus, jo darāmā būs gana, bet laika, kā vienmēr, nedaudz pietrūks. Brīvdienās ļauj vaļu savām iegribām, fantāzijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu