Aktualizē problēmas, kas saistītas ar stresu un izdegšanas riskiem darbā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Lai aktualizētu darba un privātās dzīves saskaņošanas nepieciešamību Latvijas darbinieku vidū, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība (LBAS) no 5. līdz 9. oktobrim organizē Darba un dzīves nedēļas pasākumus.

“Stress, protams, ir aktuāla tēma. Jāuzsver, ka stress ir rezultāts. Izdegšana ir stresa rezultāts. Tāpēc vienmēr ir jautājums, kādēļ stress rokas. Iespējams, tās ir neprecīzi saplānotas darba slodzes, neskaidri darba uzdevumi, pārāk liela slodze. Tas viss rada darbiniekam stresu. Jāakcentē, ka šis laiks ir īpašs, ir Covid-19 pandēmija, kas rada darbiniekam papildu stresu,” intervijā TV3 raidījumam “900 sekundes” norādīja LBAS eksperte Linda Romele.

Darba un dzīves nedēļas pasākumu ietvaros 7. oktobrī plkst. 14.00 LBAS “Facebook” profilā būs pieejams vebinārs “Stress un izdegšanas riski darbā”, un 8. oktobrī plkst. 11.30 Arodbiedrību namā Rīgā, Bruņinieku ielā 29/31, notiks diskusija “Vardarbība un aizskaršana darba vietā – kā cīnīties pret un izvairīties no tās” sadarbībā ar F. Eberta fondu.

Darba un dzīves nedēļa noslēgsies ar muzikālu stāstu pēcpusdienu “Līdzsvara efekts: laimīgi darbinieki = ilgtspējīgi darba devēji”, kas norisināsies 9. oktobrī plkst. 13.00 – 16.00 Spīķeru koncertzālē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu