Rutulis: jā, es biju greizsirdīgs uz savas meitas vīru!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Saruna ar Radio TEV Supertēti Normundu Rutuli par bērnu pieaugšanu, laiku kopā un lietām, kuras jāpieņem. Viņš atzīst: “Tas, ka mazais cilvēks, iespējams, ir par tevi vēl gudrāks, tikai mazāk pieredzējis, – tā sajūta ir grūti pieņemama.”

Edvarda un Lindas tētis, mūziķis un producents Normunds Rutulis atzīst, ka grūtākais jautājums vienmēr ir par to, vai, ja laiku varētu pagriezt atpakaļ, viņš vēlētos ko mainīt. "Ja pieņem, ka nejaušību nav, tad arī bērnu audzināšanā to nebūs. Protams, jūtu atšķirību, jo bērniem ir 14 gadu starpība. Ir atšķirības tajā, kā es audzināju un kā es tolaik dzīvojos ar bērniem. Bet jāsaka, ka Linda vairāk ir mana meita, bet Edvards ir pēc mammas," par bērniem stāsta Normunds Rutulis. 

Šovasar apprecējās Normunda meita Linda, kādas bija tēva sajūtas? "Tas nebija pēkšņi, kāzas bija likumskarīgas. Oficiāla piefiksēšana. Pirmā reize, kad aizgāja no senču mājām uz patstāvīgo dzīvi, bija nedaudz skumja sajūta. Meita ir mana, un jutu nedaudz greizsirdību. Es pārdzīvoju, nejutos savā ādā, bet es arī sapratu, ka Linda izlems, kā būt vai nebūt."

Klausies vairāk interesanto sarunu podkāstā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu