Melānija Trampa par pieredzi cīņā ar koronavīrusu: man bija laiks pārdomāt dzīvi un palikt uzticīgai sev

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

ASV pirmās lēdijas Melānijas Trampas bloga ieraksts, kurš  parādījās ASV Baltā nama oficiālajā vietnē, sīki pastāsta par viņas pieredzi cīņā pret koronavīrusu. Melānijas pieredze var iedvesmot ikvienu no mums. 

“Pirms divām nedēļām man tika noteikta diagnoze, ko tik daudzi amerikāņi jau ir saņēmuši visā mūsu valstī un visā pasaulē -  man bija pozitīvs Covid-19 testa rezultāts. Un mans vīrs, ASV valsts prezidents, saņēma tādu pašu rezultātu.

Protams, pirmā mana doma bija par mūsu dēlu. Man par lielu atvieglojumu, viņa tests izrādījās negatīvs. Tomēr es kā vairums vecāku nepārstāju domāt: kas notiks rīt un parīt?

Manas bailes apstiprinājās, kad dēlu pārbaudīja vēlreiz - tests bija pozitīvs! Par laimi, viņš ir spēcīgs pusaudzis un neradās nekādi simptomi.

Kaut kādā ziņā es priecājos pat par to, ka šim izgājām cauri visi trīs kopā - varējām rūpēties viens par otru un pavadīt beidzot laiku kopā. Kāds laiks ir pagājis, un viņam atkal ir negatīvs tests. 

Foto: AP/Scanpix

Man ļoti palaimējās, jo slimība mani piemeklēja ar minimāliem simptomiem kaut arī tie mani piemeklēja visi uzreiz, un nākamajās dienās tā izpaudās kā amerikāņu kalniņi.

Es piedzīvoju ķermeņa sāpes, klepu un galvassāpes un lielāko daļu laika jutos nogurusi. Es izvēlējos dabiskāku ceļu no medicīnas viedokļa - dzēru vitamīnus un ēdu tikai veselīgu pārtiku.

Mums apkārt bija brīnišķīgi aprūpētāji, un mēs būsim mūžīgi pateicīgi par profesionālo medicīnisko palīdzību, ko saņēmām no daktera Konlija un viņa komandas.

Tā bija nepazīstama sajūta - būt pacientam, nevis personai, kas mēģina motivēt mūsu tautu saglabāt veselību un drošību. Par mani rūpējās, un es guvu personīgu pieredzi ar Covid-19. [...]

Medicīniskajam personālam un rezidences darbiniekiem, kuri rūpējās par mūsu ģimeni, mūsu pateicības vārdu vienmēr būtu par maz.

Atveseļošanās no slimības dod daudz laika domāt. [..] Es domāju arī par simtiem tūkstošu cilvēku visā valstī, kurus skārusi šī slimība, kas cilvēkus inficē bez diskriminācijas. Mēs dzīvojam vēl nebijušos laikos - un, tuvojoties vēlēšanām, bija viegli nokļūt tik daudz negatīvās enerģijas slazdā.

Es aicinu visus turpināt dzīvot pēc iespējas veselīgāk. Sabalansēts uzturs, svaigs gaiss un vitamīni ir patiesi svarīgi, lai saglabātu mūsu ķermeņa veselību. Labestība un pazemība ir svarīga arī mūsu prāta stiprināšanai. Vissvarīgākā manas atveseļošanās daļa bija spēja pārdomāt daudzas lietas - par ģimeni, draudzību, savu darbu un, galvenais, palikt uzticīgai sev.

Man ir prieks paziņot, ka kopš tā laika mani rezultāti atkal ir bijuši negatīvi, un es ceru pēc iespējas ātrāk atgriezties pie pienākumiem. [..]

Paldies visiem, kas sniedza palīdzīgu roku un izteica laba vēlējumus un lūgšanas mūsu ģimenei. Arī jūs paliksiet mūsu mājās un sirdīs."

Melānija Trampa

Foto: AFP/SCANPIX
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu