RSU no pirmdienas uz divām nedēļām pāriet uz attālinātajām studijām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) rektorāts šodien nolēma no pirmdienas uz divām nedēļām pāriet uz attālināto studiju procesu, informēja universitātē.

RSU Studējošo pašpārvalde savā "Facebook" lapā norādījusi, ka ņemot vērā pēdējā laika epidemioloģisko situāciju, RSU ir lēmusi, ka divas nedēļas, sākot ar 26.oktobri līdz 8.novembrim, studijas tiks pilnībā realizētas attālinātā režīmā.

RSU Studējošo pašpārvalde aicina ikvienu ievērot sociālo distancēšanos un rīkoties atbildīgi, lai studijas varētu atgriezties hibrīdmodelī pēc divām nedēļām.

Jau ziņots, ka pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti vēl 250 Covid-19 gadījumi, kas ir līdz šim lielākais vienā diennaktī atklātais inficēto skaits, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) dati.

Tāpat pagājušajā diennaktī mirusi ar Covid-19 inficēta persona vecumā no 55 līdz 60 gadiem.

Aizvadītajā diennaktī kopumā veikti veikti 5726 Covid-19 testi, līdz ar to diennakts laikā atklāto pozitīvo gadījumu īpatsvars pret testēto skaitu sasniedzis līdz šim augstāko punktu - 4,4%. SPKC iepriekš skaidroja, ka šis rādītājs Eiropas Savienībā tiek uzskatīts par būtisku, jo, tam pārsniedzot 3% robežu, slimības izplatība uzskatāma par strauju un nekontrolētu.

Kopš pavasara Latvijā veikti 413 905 Covid-19 izmeklējumi, inficēšanās laboratoriski apstiprināta 4208 personām, bet 1357 personām apstiprināta izveseļošanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu