Stiliste vērtē: Saseksas hercogiene pret Melāniju Trampu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Pasaulē pazīstamas sievietes nepārtraukti atrodas zem sabiedrības lupas. Viņu izvēlētajam apģērbam tiek pievērsta pastiprināta uzmanība, tāpēc ne tikai uz sarkanā paklāja, bet arī ikdienā šīm dāmām rūpīgi jāpārdomā savs tēls.

Prinča Harija sievas Meganas stils kritizēts vairākkārt – hercogiene bieži manīta džinsa biksēs un džemperī, kas, pēc sabiedrības domām, liecinot par etiķetes neievērošanu. Tomēr jāsaka, ka ģērbšanās etiķete Meganai šobrīd nav jāievēro –

aizejot no karaļnama, sieviete drīkst izvēlēties apģērbu pēc savas gaumes.

Aplūkojot dažādas fotogrāfijas, ir skaidrs, ka Megana ir iecienījusi džinsa bikses, oversize jeb bezizmēra mēteļus un cepures. Protams, publiskos pasākumos hercogiene izskatās nevainojami – vienmēr ieturēta un saskaņojusi tērpu līdz pēdējai detaļai.

Foto: AFP/SCANPIX
Foto: AFP/SCANPIX
Foto: SIPA/Scanpix

Stiliste Gita Šildere novēro, ka hercogiene nav iecienījusi košās krāsas. Visbiežāk manīta neuzkrītošu krāsu apģērbos.  Arī etiķetes eksperte Aija Strautmane Meganas stila izjūtu vērtē atzinīgi. Ņemot vērā to, ka prinča sieva drīkst ģērbties pēc savas gaumes un ieskatiem, pret viņas izvēlētajiem apģērba komplektiem etiķetes ekspertei nekādu iebildumu neesot.

Arī ASV prezidenta Donalda Trampa sieva Melānija nepārtraukti tiek vērtēta. Jāsaka, ka šī dāma iecienījusi tērpus, kas var raisīt diskusijas, – apspīlētas kleitas un dziļi dekoltē manīti diezgan bieži.

Foto: SIPA/Scanpix
Foto: EPA/Scanpix

Arī šobrīd aktuālo ādas imitācijas apģērbu Melānija ir iecienījusi. Tāpat rūtis turpina savu uzvaras gājienu, un tās apģērbā izvēlas arī Melānija – formālus tērpus pārāk raibus stiliste iesaka neizvēlēties, taču brīvdienu apģērbam gan tās derēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu