Klajā nācis jauns žurnāls makšķerniekiem - "Lielais Loms"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

AS "Latvijas Mediji" laidusi klajā jaunu žurnālu makšķerniekiem - "Lielais Loms", informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību vadītāja Linda Rumka.

Žurnāls iznāks reizi mēnesī, un tā galvenais redaktors ir aizrautīgs makšķernieks ar pieredzi Arvis Ančevskis.

Viņa komandā darbosies arī citi izdevniecībā jau zināmi autori, piemēram, laikraksta "Latvijas Avīze" makšķernieku lapas un "Makšķernieku gadagrāmatas" veidotājs Aldis Sāvičs.

Kā norāda izdevējs, jaunais žurnāls vēstīs par makšķerēšanas iespējām ne tikai tuvajā Pierīgā, bet gan ūdeņos visā Latvijā. 

Tajā būs informācija par drošību uz ūdens un atbilstošāko un labāko makšķerēšanas apģērbu. Izdevums sola informēt arī par nopietnām lietām - izmaiņām likumdošanā, kur un cik ielaisti zivju mazuļi un kāda ir ūdeņu tīrība Latvijā.

Kopā ar lasītājiem žurnāls priecāsies par lielākajiem un veiksmīgākajiem lomiem, sekos līdzi makšķernieku sacensību norisei un rezultātiem, kā arī intervēs sabiedrībā pazīstamus cilvēkus, kuru hobijs ir makšķerēšana.

""Lielajā Lomā" netrūks pieredzējušu makšķernieku ieteikumu, padomu un atskaišu. Katru mēnesi rakstīsim par aktuālo mūsu ūdeņos - talkām, sacensībām, zivju resursiem, zivju aizsardzību. Paralēli žurnālam gatavosim arī video podkāstus un makšķerēšanu tiešraidē, [vēstīsim] par visu, kas notiek mūsu ūdeņos, lai interesentiem varētu atbildēt uz jautājumiem," saka Ančevskis.

"Latvijas Mediji" izdod laikrakstu "Latvijas Avīze", žurnālu "Mājas Viesis", "Praktiskais Latvietis", "Agro Tops", "Medības", "Planētas Noslēpumi" un tā līdzīgo versiju lietuviski - "Planetos Paslaptys", "Praktiskie Rokdarbi", žurnālu par medībām lietuviešu valodā "Medžiokle", "Spīgana", "Skola & Ģimene" u.c.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu