Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Dildo – klasisks palīgs jaunām baudas virsotnēm

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: FUN FACTORY GmbH

Tumšie ziemas mēneši, kad daudz laika pavadām mājās, ir īstais brīdis pievērsties seksa dzīves spilgtināšanai! Lai kliedētu garlaicību guļamistabā un rosinātu ieviest jaunas vēsmas palagu dančos, turpmākās 24 dienas jūs iepazīstināsim ar aizraujošo seksa rotaļlietu pasauli – no klasiskās līdz mūsdienu tehnoloģijām un neparastiem izmantošanas veidiem.

Dildo jeb dzimumlocekļa atveidojums ir viena no senākajām seksa rotaļlietām. Zinātnieki lēš, ka falliskus priekšmetus baudas gūšanai mūsu senči izmantojuši jau akmens laikmetā, kad vienīgie pieejamie izejmateriāli bija akmens, koks un kauls. Mūsdienās dildo ir viena no populārākajām intīmprecēm – falla imitatori pieejami daudzveidīgās krāsās, formās un paredzēti dažādiem izmantošanas veidiem. Lai palīdzētu orientēties plašajā piedāvājumā, stāstīsim, kas jāņem vērā, izvēloties šo seksa rotaļlietu.

Vislielāko popularitāti ir iemantojuši reālistiskie falla atveidojumi, tomēr aizvien iecienītāki kļūst nestandarta krāsu un formu dildo, piemēram, ar ieliektiem galiem ērtākai maksts G-punkta stimulācijai vai ar izteiktu reljefu ― aizraujošākām anālajām rotaļām. 

Foto: FUN FACTORY GmbH

Vispopulārākais un ieteicamākais dildo materiāls ir medicīniskais silikons, jo no visiem mīkstā tipa materiāliem tas ir ķermenim visdraudzīgākais: elastīgs, bet gana stingrs, vienmēr ir istabas temperatūrā un ātri sasilst kontaktā ar ķermeni. Speciālisti iesaka izvairīties no gumijveida un želejveida materiāliem, jo saskarē ar maigo gļotādu tie var radīt kairinošas un pat alerģiskas reakcijas.

Medicīniskā silikona dildo vienmēr ir jāizmanto komplektā ar ūdens bāzes lubrikantiem, lai uzlabotu slīdamību, gūtu lielāku baudu un arī nebojātu rotaļlietas materiālu.

No cietā tipa dildo vispopulārākie ir rūdītā stikla un tērauda rīki. Lai dažādotu baudas sajūtas, tos var sasildīt vai atvēsināt, spēlējoties ar temperatūras kontrastiem. Cieto materiālu dildo ― jo īpaši modeļi ar izteiktu reljefu ― var būt labi palīgrīki anālai stimulācijai, G-punkta atrašanai un baudpilnai masāžai. Tie ir ļoti viegli kopjami, hipoalerģiski un sader ar visu veidu lubrikantiem.

Ieteikumi, kas jāņem vērā,  izvēloties dildo:

  • pievērst uzmanību materiāla atbilstībai plānotajai aktivitātei;
  • objektīvi noteikt nepieciešamo izmēru (apkārtmērs un ievietojamās daļas garums);
  • saprast, vai dildo nepieciešams piesūceknis, lai to izmantotu strap-on jostā vai piestiprinātu pie virsmām;
  • izvēlēties rotaļlietas materiālam un izmantošanas veidam piemērotu lubrikantu.

Šeit var aplūkot daudzveidīgu dildo izlasi, izvēloties savai gaumei piemērotāko seksa rotaļlietu, bet turpmākās 24 dienas aicinām sekot līdzi Baudas kalendāram. Rīt atklāsim, kas jāņem vērā, izvēloties vibratoru.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu