Kossovičs: Mičerevskis turpinās darbu "Attīstībai/Par", "Progresīvie" frakcijā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Partijas "Progresīvie" Rīgas domes vēlēšanu līderis Mārtiņš Kossovičs
Partijas "Progresīvie" Rīgas domes vēlēšanu līderis Mārtiņš Kossovičs Foto: Paula Čurkste / LETA

Māris Mičerevskis, kurš pameta partiju "Latvijas attīstībai", turpinās strādāt Rīgas domes "Attīstībai/Par", "Progresīvie" frakcijā, aģentūrai LETA teica frakcijas vadītājs Mārtiņš Kossovičs.

Politiķis apliecināja, ka ar Mičerevski pēdējā laikā daudz ko pārrunājuši, un ir noskaidrojis, ka Mičerevskim ir vēlme turpināt darbu frakcijā.

Šobrīd dienas kārtībā neesot jautājums par Mičerevska statusa maiņu frakcijā, teica Kossovičs.

Par Mičerevska publiskoto informāciju, saistībā ar notiekošo partijā, Kossovičs teica, ka tās ir partijas "Latvijas attīstībai" iekšējās lietas, taču viņš tām uzmanīgi seko.

Viņa uzdevums esot nepieļaut šādus gadījumus Rīgas domē, kā arī, lai visi lēmumi pašvaldībā tiktu pieņemti sarunās pie viena galda. 

Kossovičs cer, ja kaut kas līdzīgs notiks pašreizējā domes koalīcijā, tad Mičerevskis par to signalizēs tikpat skaļi kā pašlaik par notiekošo partijā "Latvijas attīstībai"

Jau ziņots, ka Rīgas domes deputāts Māris Mičerevskis nolēma izstāties no partijas "Latvijas Attīstībai" (LA), jo viņam neesot pieņemama partijas līderu aizkulišu tirgošanās, un savu interešu stādīšana augstāk par valsts un tautas interesēm.

Mičerevskis pēc aiziešanas no partijas, publiski paziņoja par partijas vadītāja Jura Pūces rīcību, pieprasot sev Rīgas domes atļaujas stāvēšanai maksas stāvvietās. Tā rezultātā Pūce atkāpās no vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amata.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu