Dveina Džonsona izmēru dēļ nākas mainīt Netflix lielbudžeta filmas plānus

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: www.instagram.com/therock

Aktiera un bijušā reslinga cīkstoņa Dveina Džonsona auguma dēļ nācies mainīt lielbudžeta filmas Red Notice filmēšanas plānus, jo milzis nav spējis iekāpt Porsche Taycan automobilī. To bija paredzēts izmantot bēgšanas un pakaļdzīšanās ainā. 

Red Notice jeb Sarkanais paziņojums būs dārgākais darbs straumēšanas platformas Netflix pastāvēšanas vēsturē. Filmas kopējais budžets ir 200 miljoni ASV dolāru, tiesa, lielu daļu no tā saņems aktieri. Kā vēsta interneta filmu datubāze IMDB.com, galveno lomu atveidotāji Dveins Džonsons, Raiens Reinoldss un Gela Gadota katrs saņems vairāk nekā 20 miljonus dolāru. 

Lai vai kā, par The Rock dēvētā reslinga cīkstoņa augums izrādījies pārāk varens, lai varētu ātri uzfilmēt vienu no pakaļdzīšanās ainām. Iemesls - filmas režisors un scenārists Rosons Māršals Tērbers bija iecerējis, ka ainā tiks izmantots Porsche elektromobilis Taycan. 

Filmēšanas komanda bija iztērējusi diezgan daudz laika un naudas, pērkot un piegādājot komplektācijā Porsche Taycan. Tomēr brīdī, kad pienāca Džonsona kārta sēsties pie mašīnas stūres, atklājās, ka viņš to nemaz nevar izdarīt.

The Rock esot izteicies, ka juties kā liels, brūns zefīra gabals, kuru mēģina iespiest monētām paredzētā spraugā. Citiem vārdiem, tas nekādi neizdevās. Vismaz sākotnēji, jo pēc Dveina Džonsona teiktā, filmas veidotāji tomēr tika galā ar situāciju radoši.

Vai viņi pārveidoja Taycan salonu? Vai izmantoja citu auto? Vai arī tika izmantota datorgrafikas palīdzība? Atbildi uz šiem jautājumiem Džonsons savā Instagram ierakstā nesniedz. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu