NBA milzis O'Nīls ar lielām grūtībām ielien Tesla Model S

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET kolāža

2,16 metrus garajam un gandrīz pusotru centneru (147 kg) smagajam Šakilam O'Nīlam piemērotu auto atrast nav viegli. Par īstu pārbaudījumu viņam kļuvusi pat iekāpšana Tesla Model S, kas nudien nav mazs auto.

Tesla Model S virsbūves garums bez trīs centimetriem ir 5 metri, un varētu domāt, ka vietas šajā auto pietiek jebkādas miesasbūves cilvēkiem. Tomēr Šakilam O'Nīlam ieraušanās pasažiera krēslā savā ziņā kļuvusi par pārbaudījumu.

Proti, ja zem slaidā automobiļa juma līnijas bijušais NBA spēlētājs paliecās bez vērā ņemamām grūtībām, tad kāju iecelšana tām paredzētajā nišā izrādījās apgrūtinoša un nācās izmantot roku spēku. Un, kad sarežģītais uzdevums bija paveikts, O'Nīls nopūtās un vērsās pie Tesla Motors dibinātāja Īlona Maska ar jautājumu, vai nebūtu laiks izgatavot mašīnas arī "lieliem zēniem". Tas redzams populārās lietotnes TikTok lietotāja tony_bluechips44 vietnē.

@tony_bluechips44

Watch Shaq try to squeeze into my ##teslamodels ##fyp ##foryou ##foryoupage ##comedy

♬ original sound - tony_bluechips44

Tesla Model S ir viens no populārākajiem mūsdienu elektroauto. Tas ir 4970 mm garš, 1964 mm plats un 1435 mm augsts, un jaudīgākajā Performance versijā tikpat dinamisks kā vairākus miljonus vērtais Bugatti Chiron, jo līdz simtam paātrinās 2,5 sekundēs. 

Jāteic, ka iekāpšana Model S nebūt nav vienīgais auto, kas Šakam nav īsti piemērots. Un tomēr bijušais sportists pamanās ik pa laikam pielāgot sev nepiemērotus auto. Viens no mazākajiem automobiļiem, kādu sev piemērījis O'Nīls, viennozīmīgi ir Smart Fortwo. Vidusmēra cilvēkam tas būtu kā kurpju kaste ar riteņiem, tomēr O'Nīls tajā spēja iekāpt un pat kādu gabaliņu pabraukt. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu