Video Porsche Taycan vadītājs ar negaidītu iznākumu sasit savu auto (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Virsraksts varbūt nav tas veiksmīgākais, jo cik gan gaidīta var būt automašīnas sasišana, tomēr šim Porsche Taycan vadītājam tas izdevās ar vērienu un manierē, kas daudziem ilgi paliks atmiņā.

Milzīgs griezes moments dažkārt var izspēlēt ļaunu joku. Protams, ir jauki, ka var zibenīgi paātrināties un visus pie luksofora stāvējušos vienā acumirklī atstāt tālu, tālu aiz muguras. Taču straujai ātruma uzņemšanai ir arī trūkumi - ja sanāk nejauši nospiest akseleratora pedāli bremžu vietā, tad iznākums ir neprognozējams, jo reaģēšanai laika faktiski nemaz nav.

To apliecina kāda Porsche elektromobiļa Taycan vadītāja nedienas pie viņa mājām Eseksas grāfistē, Lielbritānijā. Kā redzams novērošanas kameras video, viņš piebrauc pie mājas un lēnām iegriež savu auto uz piebraucamā ceļa. Tiktāl viss būtu jauki, ja vien viņš neizlemtu nedaudz piekārtot savu elektrisko superauto un nesajauktu pedāļus, kā rezultātā Tayca taranēja turpat netālu stāvošo SUV un pār aptuveni metru augstu uzbērumu uzgāzās ielas malā novietotam 1.sērijas BMW.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu