Dizaineri rada īpašu gultu kaķu īpašniekiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Catlife

Labas ziņas kaķu mīļiem – Kolumbijas dizaina birojs “Catlife” ir radījis speciālu gultu kaķu saimniekiem un viņu četrkājainajiem draugiem.

Kaķi ir visai izvēlīgi dzīvnieki attiecībā uz guļvietu, tie labāk gulēs kastē nevis dārgā, īpaši kaķiem paredzētā mājiņā. Taču viens ir skaidrs – kaķi jo īpaši mīl saimnieku gultu, kur var ieritināties siltajās segās vai pat pie saimnieka kājām. Kolumbijas uzņēmums “Catlife” ir radījis dizainu gultai, kas nodrošinās komfortu cilvēkiem, kā arī ir parūpējies par speciālu izklaides un guļas vietu kaķiem tieši zem gultas.

Foto: Catlife

Gulta ir visai klasiskā stilā, taču rāmja apakšā ir ierīkots labirints kaķim, tādējādi radot īpašu klusu slēptuvi mazajiem medniekiem. Gultas kājgalī abos sānos ir ierīkota ieeja un izeja labirintā, kā arī daži caurumi gaisa cirkulācijai un vieglam apgaismojumam. Labirinta gultas komplektā ietilpst arī matracis, divi naktsgaldiņi un vēl citi dekori, kurus var iegādāties atsevišķi.

Naktsgaldiņš ar iebūvētām gultām diviem kaķiem
Naktsgaldiņš ar iebūvētām gultām diviem kaķiem Foto: Catlife

Uzņēmums “Catlife” skaidro, ka labirinta tapšanā ir veikti rūpīgi aprēķini un pētījumi, tādēļ šāda mēbele būs pilnībā droša mājas mīlulim. Uzņēmums ražo arī citas īpaši kaķiem piemērotas mēbeles.

Plaukts kaķiem un cilvēkiem
Plaukts kaķiem un cilvēkiem Foto: Catlife
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu