Skudriņa par dvīņiem: Viss ir dubultā – gan kašķi, gan arī mīlestība!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Bērniņa piedzimšana ir milzu prieks un laime, bet dvīnīšu nākšana pasaulē – divtik liela laime un, ko tur liegties, – divtik lielas rūpes un ikdienas dzīves “menedžēšana”. Sākot ar saģērbšanos pastaigai, līdz pat mūžīgam izaicinājumam abiem bērniem veltīt vienādi daudz uzmanības. 

Šī situācija ļoti labi pazīstama arī košajai pasākumu rīkotājai un dvīnīšu māmiņai Gundegai Skudriņai, kura otrdienas vakarā viesosies STV Pirmā! sarunu šovā “Kad viņas satiekas.”

Gundega mīl pārsteigumus un labprāt tos sarūpē arī citiem – kā profesionālajā, tā privātajā jomā. Atceroties meitiņu gaidīšanas laiku, Gundega pastāstīs, ka arī šoreiz bija par to parūpējusies un nevienam no draugiem nebija atklājusi, ka gaida divus bērniņus.

“Tas ir bišķi izaicinājums. Tas tev nav viens bērniņš. Tie kašķi un strīdi – viss ir dubultā. Bet tā mīlestība – jūs nestādāties priekšā! Viņa ir trubultā! Viņa ir tik daudz! Tevi bučo un mīļo, katru dienu saka, ka tu esi vislabākā mammīte,” sacīs Gundega un piebildīs ka viss pārējais pēc dvīņu piedzimšanas šķietot tāds nieks vien.

Interesanti, ka Gundegai ir arī vairāki vērtīgi triki dvīņu audzināšanā, kas noteikti noderēs arī citām sievietēm!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu