Skudriņa par divkrāsu zābaciņu, pieciešanu skaistuma vārdā un neatnākšanu pie galda "izstaipītajās biksēs"

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

“Es neviena vīrieša un neviena darba dēļ nekad nemainīšu savu stilu. Tā nebūšu es,” otrdienas vakarā viesojoties “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas”, savu spilgto un unikālo stilu komentējusi pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa. 

Viņai nav absolūti nekādu problēmu uzvilkt dažādu krāsu apavus, un tieši oriģinalitāte ir tā, ar kuru Gundegu atpazīst arī ārpus mūsu valstu robežām. Pat starptautisko pasākumu rīkotāji

viņu nereti sveicinot ar vārdiem – o, mūsējā nāk! Divkrāsu zābaciņš!”

smejoties pastāsta Gundega. Viņa arī apliecina, ka tik tiešām mēdz iegādāties divus zābaku pārus, uzmanību pievēršot nevis konkrētam zīmolam, bet gan izskatam, formai un arī ērtumam. Tiesa, Gundega sievišķīgi piebilst, ka

ērtums ne vienmēr “spēlējot” galveno lomu - viņa esot no tām dāmām, kura “varot pieciest”.

Vaicāta, vai arī mājās mēdz pucēties mežģīņu rītakleitā, Gundega smejoties pārjautās: nu kur tu ko tādu esi redzējusi? Tomēr neslēps, ka brīžos, kad rodas īpašā sajūta un vēlme šādi ģērbties, viņa tai ļaujoties. Gundega ir pārliecināta – apģērbs spēj darīt brīnumus un uzburt īsto sajūtu, tāpēc svētkos viņas mājās valda īpašs likums – pie galda visiem ir jāsapucējas.

“Šī svētku sajūta neatnāk tajās izstaipītajās biksēs. Mēs klājam galdu, sēžamies pie tā visi super sapucējušies. Uzreiz ir citas sarunas, superīga atmosfēra.

Mēs, cilvēki, radām svētkus – ar savu attieksmi un ar to, kā tajā brīdī jūtamies. Vai mēs kaut ko vienkārši uzliekam vakariņās, vai ar mīlestību sagatavojam ēdienus un dzērienus, uzklājam galdu. Meitenes uzkrāso lūpas, uzvelk kurpes, nevis kaut kādas ikdienas čības. Un tad jau tā svētku sajūta ir,” viedu atziņu raidījumā pauda Gundega.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu