Daugavpilī uziets nelegālai realizācijai paredzēts spirts (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ceturtdien policija Daugavpilī izņēmusi nelegālu realizācijai paredzēto spirtu un cigaretes bez Latvijas akcīzes markām, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Policijas amatpersonas operatīvo pasākumu laikā Daugavpilī konstatēja, ka 1972.gadā dzimis vīrietis nelikumīgi uzglabā spirtu. Kopā izņemti 114 litri spirta, kā arī pudeles, etiķetes un korķi, kas nepieciešami tālākai alkoholisko dzērienu realizēšanai.

Turpinot operatīvos pasākumus, kratīšanā pie 1964.gadā dzimuša vīrieša atrasti 48 litri spirta un 1090 paciņas cigarešu bez Latvijas akcīzes markām.

Viena no aizturētajām personām jau iepriekš bija nonākusi policijas redzes lokā saistībā ar analoģiskiem pārkāpumiem.

Sākts kriminālprocess, un vīriešiem draud kriminālatbildība saskaņā ar Krimināllikumu par nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu, glabāšanu vai pārvietošanu, ja tā izdarīta lielā apmērā vai ja to izdarījusi organizēta grupa, par ko soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu