TVNET Ziemassvētku labdarības akcija

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 33
Nākamais
Foto: Shutterstock

Jau desmit gadus, pateicoties TVNET čaklajiem un uzticamajiem lasītājiem, mūsu portāls realizē labdarības akciju "Sagādā prieku", kur esam kopā spējuši iepriecināt simtiem ķiparu ar ilgi kārotām dāvanām. Arī šogad, vienpadsmito reizi, par spīti pandēmijas laikam, ievērojot visus drošības noteikumus, aicinām jūs piedalīties un pieteikties par rūķi kādam no bērniņiem!

TVNET šā gada Ziemassvētku akcijai «Sagādā prieku» vēstules atsūtīja 32 bērni vecumā no 11 mēnešiem līdz 17 gadiem. Vairums bērnu ir no mazturīgām daudzbērnu ģimenēm vai audžuģimenēm, kur dāvanu iegāde patiešām ir sarežģīta. Arī bērni ar īpašām vajadzībām ļoti cer iegūt sen kāroto.

Zemāk aicinām "rūķus" iepazīties ar bērnu vēstulēm, kas adresētas Ziemassvētku vecītim. Ja vēlies būt konkrētā bērna rūķis - piesakies! 

Rūķu pieteikumus gaidām līdz 14.12! Katram rūķim, kurš pieteiksies, rakstīsim personīgu vēstuli, pretī gaidot apstiprinājumu par izvēlēto bērnu, kuru apdāvināt! Rūķu dāvanas gaidīsim TVNET redakcijā - Satekles ielā 2b, Origo One biroju telpās (pl. 10:00 - 17:00) līdz 18. decembrim.

Akcija top sadarbībā ar "Latvijas Bērnu Fondu".

Galerijā vēstuļu čaklie rakstītāji! 

Aicinām ikvienu pieteikties dāvanām atbildīgi, apzinoties šā brīža ierobežojumus un savas iespējas sagādāt bērna kāroto. Tāpat atgādinām, ka šobrīd tirdzniecības vietas brīvdienās nestrādā un, turp dodoties, ir jāievēro visi prasītie drošības noteikumi. 

LASI 32 BĒRNU IESŪTĪTĀS VĒSTULES:

Raksta turpinājums
1 / 33
Nākamais
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu