Emocionāli! Pēc deviņiem mēnešiem karaliskā ģimene uz brīdi satiekas klātienē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Kopš pandēmijas aizsākuma pagājušā gada martā Lielbritānijas karaliskā ģimene publiski nav tikusies. Šī bija reize, kad visi varēja sasveicināties un viens otram uzsmaidīt, esot vienā vietā - pie Vindzoras pils. 

Beidzoties Kembridžas hercogu karaliskā vilciena tūrei, pēdējā stacija bija Vindzoras pils, kurā hercogi satikās ar saviem tuviniekiem - princi Čārlzu, Kronvolas hercogieni Kamillu, princi Edvardu, Veseksas grāfieni Sofiju, princesi Annu un karalieni Elizabeti II. 

Foto: George Rogers/SIPA / George Rogers/SIPA

Karaliskā ģimene tikās, lai aprunātos, novēlētu cits citam skaistus svētkus un kopā paklausītos kora dziedātās Ziemassvētku dziesmas. 

Kopš Covid-19 krīzes viņi nebija publiski satikušies, tāpēc šis mirklis izvērtās patiesi emocionāls. 

Kad satikšanās tuvojās beigām un karaliene devās augšup pa pils pakāpieniem, varēja dzirdēt, kā princis Viljams maigi saka: "Atā, omīt!"

Pašlaik nav zināms, kad Kembridžas hercogs un hercogiene atkal ieraudzīs karalieni, jo tradicionālais karalisko Ziemassvētku pasākums ir atcelts. 

Foto: George Rogers/SIPA / George Rogers/SIPA

Apstiprināts, ka karaliene un Edinburgas hercogs Ziemassvētkus pavadīs "mierīgi" Vindzorā, nevis kā līdz šim Viņas Majestātes privātīpašumā Sandringemā Norfolkā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu