Policija nedēļas nogalē veikalos turpinās veikt ierobežojumu pārbaudes (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas pašvaldības policija. Ilustratīvs attēls.
Rīgas pašvaldības policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Valsts policija un Rīgas pašvaldības policija nedēļas nogalē tirdzniecības vietās turpinās veikt Covid-19 ierobežojumu pārbaudes.

Rīgas pašvaldības policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai LETA teica, ka pašvaldības policija jau katru dienu izlases veidā veic tirdzniecības vietu pārbaudes un arī piektdiena nav izņēmums. Minēto aģentūrai LETA apliecināja arī Valsts policijas priekšnieka vietnieks Normunds Krapsis.

Lai arī sestdien stājas vairāku preču kategoriju tirgošanas aizliegums un atšķirībā no šodienas varētu mazināties pircēju drūzma, policijas pārstāvji apliecināja, ka nedēļas nogalē tirdzniecības vietās pārbaudes turpināsies.

"Ņemot vērā, ka tirgotāji jau apraduši ar iepriekš noteiktajiem preču tirgošanas liegumiem, tad arī policijai ir efektīvāks algoritms, kā ierobežojumus kontrolēt," piebilda Sadovskis.

Jau ziņots, ka laikā no sestdienas, 19.decembra, līdz 11.janvārim tirdzniecībā katru dienu tiks piemērots regulējums, kas līdz šim attiecās uz brīvdienām un svētku dienām, vienlaikus tiks paplašinātas iegādājamās preču grupas, ko šajā laikā drīkstēs tirgot, paredz ceturtdien valdībā pieņemtie grozījumi rīkojumā par ārkārtējās situācijas izsludināšanu.

 
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu