Diennakts laikā policisti pieķēruši sešus dzērājšoferus un divus narkotikas lietojušus autovadītājus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Alkometrs. Ilustratīvs foto.
Alkometrs. Ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti seši autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un divi, kurš transportlīdzekli vadīja, būdami lietojis narkotiskās vielas, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti trīs dzērājšoferi un abi narkotikas lietojušie autovadītāji, divi iereibuši šoferi apturēti Latgales reģionā, bet viens - Zemgalē.

Otrdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 120 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet divus - par agresīvu braukšanu. Visvairāk ātruma pārkāpēju - 46 - reģistrēti Rīgas reģionā, bet agresīvie braucēji apturēti Rīgas un Kurzemes reģionos.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 312 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 77 satiksmes negadījumi, tajos cietuši četri cilvēki, bet neviens nav gājis bojā, liecina VP apkopotie dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu