Mājsēdē ar šampanieti bez petardēm un sarkanas krāsas jeb kā sagaidīt Balto Vērša gadu? (10)

Metāliskā Vērša gads Foto: Shutterstock. TVNET kolāža
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X

Pēc Austrumu kalendāra no 2021. gada 12. februāra 365 dienas ietekmēs Baltais Metāliskais Vērsis. Kā tam pielabināties?

Baltais Vērsis ir darba, gudrības, pacietības un laipnības simbols. Vērsis palīdzēs visam, kas šajā gadā tiks radīts ilgam laikam.

Vērsi raksturo ne vien čakls un smags darbs, bet arī dzelzs nervi. Toties viņš necieš lielas pārmaiņas un izvēlas palikt uzticīgs ierastajam.

Vērsis ir mierīgs un ģimenisks, tāpēc patiesībā šī brīža valsts situācija, kad jauno gadu nāksies sagaidīt savā ierastajā vidē - mājsaimniecībā, viņu pat ļoti apmierina.

Vērsim patīk būt mājās, tāpēc ar prieku ieradīsies pie katra no mums. Tikai tev jāņem vērā pāris lietas, kas varētu viņu aizbiedēt...

Lai “pielabinātu” Balto Vērsi:

Nerīkojiet skaļas ballītes - Vērsim patīk miers un ģimeniskums. Arī "mājsēdes" vai "Zoom" ballīte derēs lieliski!

Foto: www.shutterstock.com

Svētku apģērbam jābūt baltā, sudraba, zelta un pelēkā krāsā. Vērsim patiks arī dabīgās krāsas – zemes, koka, zāles, debess vai ūdens toņi. 

Vērsim nepatiks īstās ādas izstrādājumi apģērbā un aksesuāros. 

Izvairies no sarkanās krāsas gan apģērbā, rotaslietās, gan galda un mājas rotājumos. Sarkans sanikno Vērsi. Arī oranžs, kas atgādina uguni, nepatiks Vērsim. 

Vērša gadu sagaidot, galda klājumam der izvēlēties materiālus no dabas, tos kombinējot ar spīdīgiem akcentiem.

Uz galda neliekam sveces jeb citus ar uguni saistītus dekorus - Vērsi baida uguns. Tāpat nav iesakāms dedzināt kamīnu vai ugunskuru.

Foto: shutterstock.com

Nekādā gadījumā galdā neceliet cepeti, kas darināts no ragainiem dzīvniekiem. Vērsi aizvainos ne tikai liellopa gaļas, bet arī kazas un brieža gaļas ēdieni. 

Tāpat Vērsim nepatiks sarkani un oranži dārzeņi vai augļi.

Vislabāk Vērsim patiks, ja galdā celsiet zivi vai putna gaļu. Un daudz dārzeņu, vēlams zaļā vai baltā krāsā. 

Turklāt sens ticējums vēsta, ka Jaunam gadam iestājoties, jāēd zivis, lai nākamajā gadā būtu tikpat daudz naudas, cik zivīm zvīņu. Zivju zvīņas jāizžāvē un jāliek maciņā.

Ķīniešu kalendārs vēsta, ka Vērša gada veiksmes skaitļi ir 6, 9 un 22, veiksmes akmens – smaragds, virziens - dienvidi, ziedi – persiku ziedi un tulpes.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu