TVNET grupa iesaistās pateicības iniciatīvā “SakuLieluPaldies”

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Aicinot uz savstarpēju atbalstu un paužot pateicību veselības aprūpes darbiniekiem, un ikvienam, kurš turpina klātienes darbu, neskatoties uz straujo COVID-19 izplatību valstī, TVNET iesaistās sociālo tīklu iniciatīvā “SakuLieluPaldies”. Vieni no pirmajiem iniciatīvā iesaistījušies aktieri, mūziķi, sportisti un mediķi.

Ne visiem ir iespēja strādāt attālināti vai no mājām, daudziem savi pienākumi arvien ir jāveic klātienē, lai mēs varētu saņemt ikdienā nepieciešamās preces un pakalpojumus.

Tāpēc ikviens ir aicināts iesaistīties iniciatīvā #SakuLieluPaldies - veidot video sveicienus vai ierakstus ar pateicības vārdiem, tādējādi novērtējot līdzcilvēku darbu un  sniedzot emocionālo atbalstu tiem, kuriem tas šobrīd visvairāk ir nepieciešams.

Sabiedrībā zināmi cilvēki iesaistās pateicības iniciatīvā “SakuLieluPaldies"

Grupa "Astro`n`out" sagatavojuši muzikālu sveicienu, izpildot dziesmu “Tici sev”. "Astro`n`out" soliste Māra Upmane-Holšteine saka: "Gribam pateikt paldies tiem, bez kuriem šis satraucošais laiks būtu vēl grūtāks vai pat gandrīz neiespējams. Paldies jums, kas strādā ilgākas maiņas un paaugstināta stresa apstākļos."

Gribam, lai jūs zināt, ka esat novērtēti, tāpēc sakām savu paldies skaļi un aicinām līdzcilvēkus darīt to pašu!

Sniedzot atbalstu pateicību popularizēšanā, vairojot savstarpējo atbalstu un iedvesmu, iniciatīvā iesaistījusies Centrālā laboratorija, Veselības centru apvienība, kā arī banka “Citadele”. Savukārt TVNET iniciatīvas ietvaros publicēs stāstus par cilvēkiem, kuri šajās dienās strādā frontes līnijas pirmajās rindās.

Drīzumā “SakuLieluPaldies” ietvaros ar vizuāliem simboliem uz savstarpēju pateicību, cieņu un iecietību rosinās Rīgas centrā uzstādītais vides objekts.

Tas iecerēts kā pateicība visiem medicīnas nozares darbiniekiem un citiem cilvēkiem, kuri ikdienā strādā bīstamos apstākļos, lai pārējiem dzīve varētu turpināties. To veido Latvijā lielākā sienu gleznojuma “Saule Pērkons Daugava” autors Dainis Rudens, kurš mākslinieku aprindās pazīstams ar vārdu Rudens Stencil. 

“Māksla publiskajā telpā spēj pozitīvi iespaidot sabiedrības noskaņojumu, kas ir kritiski svarīgi šajos mēnešos saistībā ar pašreizējo situāciju. Mans mērķis ir izveidot darbu, kas uzmundrinās pilsētas iedzīvotājus un komplimentēs cilvēku neatlaidīgo darbu, lai situācija tiktu pārdzīvota pēc iespējas sekmīgāk un veiksmīgāk. Kā arī ikviens garāmgājējs varēs apskatīt šo darbu 24 stundas diennaktī bez jebkādiem ierobežojumiem,” stāsta Dainis Rudens.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu