Urbanovičs: Ar Pavļuta ievēlēšanu ministra amatā novērstas viņa un Pūces nesaskaņas AP frakcijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Apvienības "Attīstībai/Par!" līdzpriekšsēdētāji Daniels Pavļuts (no kreisās) un Juris Pūce piedalās preses konferencē, kurā informē par apvienības izstrādāto elektrības obligātā iepirkuma komponentes likvidēšanas plānu un skaidrot tā ieviešanas aspektus.
Apvienības "Attīstībai/Par!" līdzpriekšsēdētāji Daniels Pavļuts (no kreisās) un Juris Pūce piedalās preses konferencē, kurā informē par apvienības izstrādāto elektrības obligātā iepirkuma komponentes likvidēšanas plānu un skaidrot tā ieviešanas aspektus. Foto: Evija Trifanova/LETA

Ar līdzšinējā partiju apvienības "Attīstībai/Par!" Saeimas frakcijas līdera Daniela Pavļuta ievēlēšanu veselības ministra amatā ir novērstas viņa un deputāta Jura Pūces (AP) nesaskaņas frakcijā, uzskata partijas "Saskaņa" līderis Jānis Urbanovičs.

Politiķis pastāstīja, ka līdz šim starp Pavļutu un Pūci novērotas nesaskaņas, kas esot radījušas spriedzi AP Saeimas frakcijā.

"Pavļuta nozīmēšana par veselības ministru ir jau izdarījusi kaut ko labu. Nezinu, vai sekmēsies, bet kaut kas labs ir tas, ka frakcijā būs mazāk spriedzes, jo būtu grūti iedomāties labu sastrādāšanos Pūcem ar Pavļutu. Ir daudz gadījumu, kas pierāda, ka starp viņiem nebija labas attiecības," pauda Urbanovičs.

Deputāts akcentēja, ka, viņaprāt, ar Pavļuta virzīšanu ministra amatam frakcija ir atradusi labu kompromisu iekšēju nesaskaņu novēršanai.

Kā ziņots, 7.janvārī Saeima veselības ministra amatā ievēlēja Pavļutu, kas amatā aizvietos Ilzi Viņķeli (AP), kurai premjerministrs Krišjānis Kariņš (JV) izteica neuzticību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu