Likums un kārtība: Mēs neko nesolām (82)

Mārtiņš Daugulis/TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Piektdienas vakarā "Zoom" platformā tika noturēta dibināšanās sapulce topošajai partijai "Likums un kārtība". Tajā piedalījās vairāk par 500 dalībnieku un dibināšanas sapulcē tika paziņots, ka partijai būs divi līdzpriekšsēdētāji - Saeimas deputāti Aldis Gobzems un Jūlija Stepaņenko, kura tika ievēlēta parlamentā no "Saskaņas" saraksta.

Partijas manifestā skaidrots, ka partijas rindās tiek gaidīti "drosmīgi cilvēki, kuri uzskata, ka politiķiem jādzīvo vienā realitātē ar tautu, valsts nedrīkst akli pildīt Eiropas Savienības un NATO norādes". Tāpat tiek gaidīti cilvēki, kuri var "aizmirst savus kompleksus", atzīt visas vēsturiskās traumas un dzīvot šodien. Partija iestāšoties par dabiskas ģimenes aizsardzību, kurā māte ir sieviete, bet tēvs - vīrietis, jo tie ir "dabas un dieva likumi". Partija nevilkšot "sarkanās līnijas" starp valsts pilsoņiem.

Bet kādi ir paredzēti praktiskie partijas darbības principi - finansējuma struktūra, sadarbība ar citām partijām un "sarkanās līnijas" partijas ideoloģiskajos jautājumos? Kā arī, kas būs atskaites kritērijs vēlētājiem no partijas, kuras dalībnieki saka "neko nesolām" - plkst.14 tiešraidē saruna ar partijas līdzpriekšsēdētāju Aldi Gobzemu.

Komentāri (82)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu