"Seksa un lielpilsētas" aktrišu strīds: kāpēc Samanta nebūs redzama seriāla turpinājumā?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

10. janvārī tapa zināms, ka straumēšanas platforma HBO uzņems 90. gadu populārā seriāla “Sekss un lielpilsēta” (Sex and the City) turpinājumu. Tomēr tajā piedalīsies vien trīs no četrām galvenajām varonēm. 

Prieku par seriāla atgriešanos TV ekrānā aizēnoja fakts, ka tajā nebūs redzama Samantas lomas atveidotāja Kima Ketrela (Kim Cattrall).

Kā zināms, "Sekss un lielpilsēta" ir amerikāņu seriāls, kuru telekanāls HBO raidīja no 1998. līdz 2004. gadam. Seriāla turpinājums filmas versijā iznāca 2008. gadā, bet otrā daļa - 2010. gadā.

"Sekss un lielpilsēta" ir balstīts uz Kendisas Bušnelas grāmatas motīviem. Stāsts ir par četru nešķiramu draudzeņu - Kerijas (Sāra Džesika Pārkere), Mirandas (Sintija Niksone), Šarlotes (Kristīna Deivisa) un Samantas (Kima Ketrela) - ikdienas dzīvi Ņujorkā un dāmu problēmām - attiecībām ar vīriešiem, seksu, intrigām, karjeru un, protams, iepirkšanos.

Nenoliedzami, Ketrelas atveidotais tēls ir viens no spožākajiem seriālā – kamēr Miranda meklēja balansu starp karjeru un mātes pienākumiem, Šarlote fokusējās uz laulības dzīvi un bērniem, bet Kerija rakstīja sleju un vienā laidā te sagāja kopā, te šķīrās ar Misteru Lielisko, Samantas tēlam - neatkarīgai karjeristei, kura vienmēr rūpējās par savām un savu draudzeņu vajadzībām, nostādot vīriešus otrajā plānā, - vēlējās līdzināties daudzas.

Tomēr perfektā draudzība seriālā nebūt nelīdzinās patiesībai realitātē... Lai izprastu situāciju, piedāvājam atskatīties uz notikumiem, kas vedināja uz to, ka Ketrela neatgriezīsies seriālā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu