Speciālisti atklāj, kā uzlabot skapi lētāk par pieciem eiro

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Jauns gadu bieži vien sākam ar jaunu apņemšanos. Dažkārt tā ietver arī pilnīgu vai daļēju garderobes maiņu, kas savukārt nozīmē skapja optimizēšanu. Lai gan tas varētu šķist visai dārgi, tomēr speciālisti atzīst, ka skapja uzlabošanai nemaz nav jātērē vairāk par pieciem eiro.

Neatkarīgi no tā, vai vēlies atrast vietu jaunam apģērbam vai uzlabot pašu skapi, tam nav jābūt pārmērīgi dārgam projektam. Profesionāli telpu kārtotāji un organizatori atklāj sešas detaļas, kas neizmaksās pārmēru dārgi, bet vienlaikus uzlabos pašu skapi, vēsta portāls “Apartment Therapy”.

Plāni apģērbu pakaramie

Izvēlies plānus plastmasas pakaramos, kas aizņems mazāk vietas nekā klasiskie koka pakaramie. Turklāt daļa no tiem ir klāti ar samtu, kas neļaus drēbēm noslīdēt no pakaramā.

Papildu drēbju stienis

Ja skapis ir plašāks, tajā var ielikt papildu stieni zem esošā, sadalot skapi divās daļās. Augšējā daļā var karināt blūzes, apakšā – bikses vai svārkus.

Durvju rokturi

Lai padarītu skapi vizuāli pievilcīgāku, dažkārt pietiek ar pavisam mazām niansēm. Arī tāds nieks kā rokturu nomaiņa var būtiski mainīt mēbeles izskatu. Ir iespējams pasūtīt visdažādākos skapju rokturus – sākot no kristālu imitācijām, beidzot ar elegantiem matēti melniem rokturiem, turklāt glīti rokturi var maksāt vien aptuveni trīs eiro.

Grozi un kastes

Optimizējot skapi, bieži vien nākas secināt, ka apģērbu mudžeklī ir tādi gabali, kurus īsti nevar izmest vai atdot, tomēr sanāk uzvilkt retāk, piemēram, minikleitas, īpašus džemperus vai lakatus. Lai organizētu šādus apģērba gabalus, lieti noder kastes vai grozi, kuros var glīti salocīt drēbes, uzlikt vāku un noglabāt. Tāpat šādās kastēs var glabāt sezonālos apģērbus, tādējādi samazinot jucekli skapja plauktos.

Aromatizētājs

Vēl viena sīka nianse, kas var būtiski mainīt atmosfēru skapī, ir aromatizētājs, piemēram, smaržu spilventiņš vai speciālas ar aromātu piesūcinātas kartītes, kas pakāpeniski izdalīs maigu aromātu un vienlaikus uzlabos arī pašu drēbju smaržu.

Putuplasta līstes

Ja vēlies piešķirt vienkāršam skapim jaunu elpu, vari aplīmēt malas ar putuplasta līstēm, kas parasti ir paredzētas sienu un griestu rotāšanai, un to pārkrāsot. Lai gan līstes neizmaksās īpaši dārgi, tomēr galarezultāts pilnībā mainīs skapja dizainu, padarot to elegantāku un vizuāli dārgāku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu