Erogēno zonu horoskops. Uzzini partnera jutekliskākās vietas! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Lai noskaidrotu, kas partneri uzbudina visvairāk, nav jādodas pie astrologa, kas izpētīs viņa natālo karti. Tomēr nedaudz jutekliskuma priekškaru paceļ arī horoskopi. Uzzini viņa erogēnākās zonas!

Auns

Auni ir ļoti seksuāli, lai gan ārēji to ne vienmēr var pamanīt. Viņu seksuālā enerģija burtiski dzirksteļo bez pārtraukuma. Seksā Auns dievina eksperimentus, viņam būtiski, lai baudu gūtu arī tu. Auna erogēnās zonas atrodas plaukstu iekšpusē un uz auss ļipiņām. Kopā ar Aunu vari ļaut vaļu fantāzijai – viņu uzbudina nerātns sekss.

Vērsis

Vēršiem sekss ir būtisks veids, kā atbrīvoties no stresa. Šīs horoskopa zīmes vīrietim patīk sajust, ka tu piederi tikai un vienīgi viņam. Vērsim patīk glāsti un nejauši, mīļi pieskārieni. Ja gribi palutināt Vērsi, sarīko viņam masāžas seansu.

Dvīnis

Dvīņiem patīk visu laiku atrasties vieglā mīlas reibonī. Eiforijā viņi glābjas no dzīves īstenības. Nepiedāvājiet Dvīnim ikdienišķu seksu – viņš jutīsies vīlies un garlaikots. Dvīnim patiks, ja seksā būsi bezkaunīga un kaisles brīdī nodarīsi viņam sāpes – mazliet saskrāpēsi muguru vai iekodīsies plecā.

Vēzis

Vēzim nepietiek ar fiziskiem pieskārieniem, viņam vajadzīga intelektuāla tuvība, dvēseliska harmonija, tāpēc var teikt, ka Vēža erogēnā zona ir prāts. Tomēr, ņemot vērā, ka Vēzis ir garastāvokļa cilvēks, viņam reizēm patīk vulgāra seksualitāte – tīkliņzeķes, mežģīņu bikini, caurspīdīga veļa.

Foto: depositphotos.com

Lauva

Reizēm šķiet, ka Lauva uzskata: viņš ir pasaules centrs, tāpēc nav brīnums, ka šīs karaliskās horoskopa zīmes pārstāvis fokusējas uz savu peni. Lauva spēj ilgi nodarboties ar seksu, nogurdinot partneri. Viņš neliekas mierā, kamēr partnere negūst vismaz trīs orgasmus.

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušie ar sievietēm izrīkojas kā ar rotaļlietām, kas domātas viņu kaislību apmierināšanai, – mētā un spaida. Viņiem svarīga precizitāte it visā – arī seksa tehniku viņi noved līdz pilnībai. Vīriešiem Jaunavām patīk dažādas seksa rotaļlietas.

Svari

Svaru zīmē dzimušo īpašās erogēnās zonas ir vēdera lejasdaļa un dibena vaigu centrālā daļa. Nepamanītas tās nepaliks! Atcerieties, ka Svariem seksā svarīga priekšspēle.

Skorpions

Skorpions īsteno savas kaislības, neņemot vērā šķēršļus. Viņiem piemīt hipnotizējoša seksualitāte, no kuras vajadzētu uzmanīties. Skorpionam patīk BDSM – skarbs sekss, kurā bez zilumiem neiztikt. Ja tavs partneris ir Skorpions, tad zini – ja uz tava ķermeņa ir viņa atstātas pēdas, viņš tevi iekāro un mīl.

Strēlnieks

Strēlnieka erogēnās zonas izvietotas pa visu ķermeni. Bet, kas meklē, tas atrod! Strēlnieks nav labs mīlnieks, bet ātri mācās. Viņš no seksa gūt enerģiju un dzīvesprieku.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Mežāzis 

Mājas miers un silti pīrādziņi Mežāzim svarīgāki par kaislīgu seksu. Mežāzim nav svarīgi, vai viņa partnere ir skaistule vai “mājas pele”. Viņš sievietē augstāk vērtē mātišķumu un spēju rūpēties par vīrieti. Viņā kaislība mostas, ja vēders pildīts ar gardu, no sirds pagatavotu maltīti.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir izdomas bagāts, ar noslieci uz bīstamiem eksperimentiem. Viņu uzbudina sievietes kailums. Viņš spēj panākt, ka sieviete kliedz baudā, bet var izdarīt arī tā, ka viņa jūtas pazemota.

Zivis

Zivīm seksā nav robežu, un reizēm tas ir apgrūtinoši. Viņu erogēnās zonas atklājas ūdenī, tāpēc baudiet seksu ar Zivju zīmē dzimušo partneri vannā, dušā vai ezerā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu