Komandantstundas hronikas: Daugavpilī aizturēti divi automašīnas apzadzēji (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens / LETA

Aizvadītajā nedēļā, valstī noteiktās komandantstundas laikā, Daugavpilī aizturēti divi automašīnas apzadzēji, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Kāds vīrietis Daugavpilī pamanīja, ka viņa transportlīdzeklī, iespējams, ir iekļuvušas svešas personas. Pienākot pie automašīnas, konstatēts, ka tajā atrodas divi vīrieši. Tie izrādījās 2003.gadā un 2001.gadā dzimuši jaunieši, kuri mēģināja nozagt magnetolu.

Jauniešiem draud kriminālatbildība par noziedzīgiem nodarījumiem pret īpašumu, kā arī ir sāktas administratīvās lietvedības par ierobežojumu neievērošanu.

Savukārt Zilupes novada Zaļesjes pagastā Valsts robežsardzes amatpersonas patrulējot pamanīja grāvī iebraukušu transportlīdzekli, kurā atradās divi - 1989.gadā un 1987.gadā dzimuši - vīrieši. Abas personas atradās alkohola reibumā. Kursīte atklāja, ka viens no vīriešiem jau iepriekš tika saukts pie atbildības par atrašanos ārpus savas dzīvesvietas komandantstundas laikā.

Arī šoreiz vīrieši tiks saukti pie atbildības gan par ierobežojumu neievērošanu, gan par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibuma stāvoklī.

Kopumā komandantstundas kontroles pasākumos Latgalē doti 83 preventīva rakstura norādījumi, par konstatētajiem pārkāpumiem sākts 81 administratīvo pārkāpumu process. Pārbaudītas 1192 personas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu