Vai Baidenu meita Ešlija "kāps" Ivankas Trampas kurpēs? (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Ivanka Trampa, Ešlija Baidena
Ivanka Trampa, Ešlija Baidena Foto: AFP/SCANPIX. Kolāža: TVNET

Jaunā ASV 46. prezidenta Džo Baidena un Džilas Baidenas vienīgais kopīgais bērns ir Ešlija Baidena. izskatīga, tumšmataina skaistule ar asu prātu un siltu sirdi. Vai Ešlija taps par Baltā nama princesi tāpat kā bijušā prezidenta meita Ivanka Trampa? 

CNN pārraidītajā intervijā Ešlija Baidena, lai gan norādīja, ka no bijušās Trampu ģimenes nav saņēmuši nekādus padomus par to kā dzīvot ASV prezidentu ģimenei, domā, ka viņi ar visu lieliski tiks galā. 

"Trampi neveic tradicionālo protokolu; žēl, bet es domāju, ka mums ar to viss būs kārtībā," sacīja Ešlija Baidena.

Foto: AFP/AP/Reuters/Scanpix

Ešlija Baidena ir privātpersona, kurai pat nav publisku sociālo tīklu konta. Kāpēc tā? Ešlija stāsta, ka, pārdomājot visu notikušo un uzbrukumus, kas tikuši vērsti pret Baidenu ģimeni, viņai nav vajadzīgi sociālie konti "Tur mīt nežēlība un ļaunums, tāpēc man nav publisku sociālo tīklu konta."

Intervijā Ešlija sacīja, ka atšķirībā no prezidenta Donalda Trampa meitas Ivankas Trampas viņai nebūs darbs tēva administrācijā. Līdz ar to sabiedrība nevarēs sekot līdzi izskatīgās meitas izgājieniem Baltajā namā. 

Tomēr viņa izmantos šo platformu citādi - "lai atbalstītu sociālo taisnīgumu, garīgo veselību, iesaistītos sabiedrības attīstībā un atdzīvināšanā", viņa uzsver intervijā.

Ešlija Baidena ir vienīgais Džo un Džilas Baidena bērns. Ievēlētajam prezidentam no pirmās sievas  bija divi dēli - Bo un Hanters, kā arī meita Naomi. 1972. gadā notikušajā autoavārijā viņa sieva Nīllija un meita Naomi, kas bija zīdainis, traģiski gāja bojā. 

Ešlija bieži runā par ciešo saikni ar Bo, kurš nomira no smadzeņu vēža 2015. gadā, un sacīja, ka tad, kad viņas tēvs nodos amata zvērestu, viņa zina, ka Bo "būs kopā ar mums".

"Viņam bija 46 gadi, kad viņš nomira. Tētis būs 46. prezidents," viņa teica.

Ešlija Baidena CNN intervijā arī pastāstīja par saviem vecākiem. "Džo vissvarīgākais vienmēr ir ģimene, tāpēc mums joprojām ir noteikums pret tēva komandas biedriem, ka neatkarīgi no tā, kur atrodas tētis, neatkarīgi no tā, kurā sanāksmē viņš piedalās, ja kāds no bērniem zvana, tas nekavējoties ir jāpaziņo prezidentam."

Foto: Reuters/ScanPix

Ešlija stāsta arī par savu mammu Džilu, kura esot visstiprākais balsts tētim. Tomēr nereti viņa ir arī kontroliere, "atgādinot Džo iznest miskasti vai novākt aiz sevis izēsto kukurūzas pārslu bļodiņu," par sadzīvi runā Ešlija. Ešlija mammu raksturo kā stipru un stingru, bet arī ļoti uzticamu. 

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu