Aizvadītais 2020. gads daudziem māksliniekiem ir bijis grūts un kluss, jo koncerti nenotiek, ir jāpielāgojas jaunajam dzīves ritmam, aizmirstot par ierastajām lietām, piemēram, strādāšanu plecu pie pleca ar kolēģiem vai muzikāla baudījuma sniegšanu skatītājiem un klausītājiem klātienē. Sabīnei Berezinai pārmaiņu gads ir licis ne tikai sakārtot savu domāšanu, izvērtējot prioritātes, bet arī bijis kā atspēriena punkts pārmaiņām. Dziedātājas jaunais mākslasdarbs “Te sniegi nekusīs” atklāj jaunu Sabīni Geibu (iepriekš Berezinu), kas ieradusies uz palikšanu.

Sabīne atzīst, ka pandēmijas laikā viņas muzikālo karjeru un iedvesmu turpināt darboties glāba mūzikas rakstīšanas nometnes “RIGaLIVE”. “Man bija uznākusi mazā depresija. Nekas apkārt nenotika, koncerti atcēlās. Es gribēju uzkāpt uz skatuves, lai dziedātu, dzirdētu aplausus un redzētu smaidus. Kad viss tika apstādināts, sajūtas bija kā hokejistam, kuram pateikts, ka viņš vairs nekad nevarēs kāpt uz ledus. Tajā mirklī prātā iezagās domas par karjeras noslēgšanu,” atzīst māksliniece.

Dziesma “Te sniegi nekusīs” ir tapusi vasarā “RIGaLIVE” nometnē. “Tas bija labākais, kas ar mani notika šajā tukšajā, bezkoncertu periodā. Tur man bija gods strādāt ar mūzikas jomas profesionāļiem, kas mani “sapurināja”, atgādinot, ko es spēju un ko vēlos.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X