Džastins Bībers iegādājies rolsroisu un to pārbūvējis līdz nepazīšanai (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Džastins Bībers un viņa Rolls-Royce Wraith
Džastins Bībers un viņa Rolls-Royce Wraith Foto: YouTube.com/effspot, AFP/ScanPix. TVNET kolāža

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers ir viena no tām slavenībām, kas uz skatuves un ierakstu studijās nopelnītos dolārus ļoti labprāt iegulda automobiļos. 

Sasniedzot pilngadību, Bībers dāvanā saņēma elektrisko Fisker Karma, un tā sākās dziedātāja un siržu lauzēja ceļojums automašīnu pasaulē. Savos klejojumos viņš pēdējos gados redzēts braucams ar dažādiem unikāliem Lamborghini, Ferrari un Mercedes-Benz mašīnām, ko par tipiskiem automobiļiem grūti nosaukt. Tagad viņš savam autoparkam pievienojis Rolls-Royce, kas liks atskatīties pat vājredzīgajiem.

Foto: YouTube.com/effspot

Viens no jaunākajiem transportlīdzekļiem Bībera autoparkā ir tūninga firmā West Coast Customs pārbūvēts Wraith. Patiesībā pārbūve ir tik apjomīga, ka atbilstošāk būtu teikt, ka, par bāzi ņemot Wraith kupeju ir uzbūvēts pavisam cits auto. Tas gan aizvien ir Rolls-Royce, par ko liecina arī iznirstošā kristāla figūriņa mašīnas degungalā, taču citādi tas nelīdzinās nevienam britu zīmola modelim, kas šobrīd slīd pa pasaules ceļiem.

Foto: YouTube.com/effspot

Kā redzams videoblogeru YouTube kanālā effpost, Bībera sudrabotais Rolls-Royce ir ieguvis jaunu virsbūvi, kas rada levitēšanas efektu un atgādina pirms vairākiem gadiem demonstrēto futūristisko Rolls-Royce elektroauto 103EX.

Bez tā, ka Wraith ir kļuvis krietni platāks un riteņi zem virsbūves paneļiem nav redzami, ievērojamas pārmaiņas notikušas arī priekšējās daļas dizainā un aizmugurē, kur uzstādīti trijstūra formas lukturi kā Maserati. Tāpat automobilim nav durvju rokturu un atpakaļskata spoguļu, kuru funkcijas pilda kameru sistēma. 

Foto: YouTube.com/effspot

Lai gan dziedātāja Wraith izskatās pēc šova automobiļa, kuram paredzēts gozēties prožektoru gaismā uz skatuves, tas ir pilnībā funkcionāls un sastapts Losandželosā uz ielas. YouTube kanālā effspot ievietotajā video tā autors cita starpā norāda, ka bija devies izbraucienā ar savu bosozoku stilā pārveidoto Nissan, kad tas nejauši nonācis līdzās Bīberam un viņa rolsroisam. Abi pabrīnījušies viens par otra automobiļiem, bet tālākas pārrunas abu starpā nav norisinājušās.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu