Populāru seriālu pāri arī šaipus ekrāna. No laulības līdz traģēdijai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Mums patīk skatīties filmas un televīzijas šovus, jo tas dod iespēju sekot līdzi iemīļoto varoņu gaitām – doties līdzi trakulīgās vai romantiskās dēkās. Nenoliedzami, mīlestība ir viena no tām emocijām, kas saista fanu uzmanību. Kā izrādās, bieži vien ekrāna romance pārtop arī par realitāti pašiem aktieriem.  

Aktieru ekrāna ķīmija un attiecības ārpus filmēšanas

laukuma nenoliedzami intriģē skatītājus un piešķir “odziņu” iemīļotajam seriālam vai filmai. Tomēr tikai daži spēj izturēt laika pārbaudi, kino industrijas darba intensitātes dēļ.  

Piedāvājam ieskatu dažos iemīļotos seriālos un to varoņos, kuriem izdevies izveidot romantiskas attiecības gan ekrānos, gan dzīvē. 

Dienesta romāns seriālā "Doktors Hauss" 

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

No 2004. līdz 2012. gadam augsti vērtētā FOX medicīnas drāma “Doktors Hauss” (“House, M.D.”) apbūra gan skatītājus, gan kritiķus. Seriāls savulaik ir saņēmis divus Zelta globusus un vēl 55 citas balvas, un tā pamatā ir stāsts par ārsta, doktora Hausa, spožo prātu, odiozo personību, cīņu par cilvēku dzīvībām un pašam ar sevi. 

Taču Hjū Lorijs jeb Dr.Hauss nevarēja iztikt bez savas komandas. TV drāmas gaitā izveidojās vairāki pāri, taču vienas no spilgtākajām attiecībām bija starp Dženiferas Morisones atveidoto Alisonu Kameronu un Džesija Spensera tēlu Robertu Čeisu. Abiem ekrāna varoņiem klājās kā pa kalniem un lejām – sākumā flirts un strīdi, kas pārtapa mīlestībā, kāzās, taču diemžēl beidzās ar šķiršanos.  

Diemžēl reālajā dzīvē abi aktieri līdz kāzām tā arī netika. Morisone un Spensers bija kopā četrus gadus, un Spensers pat bildināja aktrisi 2006. gadā īsi pirms Ziemassvētkiem pie Eifeļa torņa Parīzē. Tomēr galu galā viņi saderināšanos atsauca un jau nākamajā gadā izšķīrās pavisam. 

Laimīga atkalsatikšanās "Tas septiņdesmito šovs" galveno varoņu dzīvē

Foto: Frazer Harrison / AFP

Eštons Kačers  un Mila Kunisa ir viens no apspriestākajiem pāriem Holivudā. Viņi esot kā draugi no vidusskolas, kas reiz tikušies un tad pēc vairākiem gadiem atkal atraduši viens otru. Viņu gadījumā "vidusskola" bija populārais seriāls “Tas 70. gadu šovs” (“That 70s show”). Abi sastapās 1998. gadā un sāka filmēties seriālā, kurā attēlota sešu jauniešu dzīve 70. gados. Tajā laikā Kunisai bija vien 14 gadi, bet Kačeram – 19.  

Lai arī ķīmija starp abiem ir bijusi nenoliedzama, vecuma starpība atturēja viņus no attiecību veidošanas. Jāpiebilst, ka Kunisas pats pirmais skūpsts bijis ar Kačeru, jo seriālā abu attēlotie  varoņi – Džekija Burkharta (Kunisa) un Maikls Kelso (Kačers) bija pāris. Seriālu pārtrauca uzņemt 2005. gadā, un abu varoņu dzīves pašķīrās.  

Tomēr 2012. gads abiem aktieriem izrādījās liktenīgs. Pēc atkalsatikšanās 69. ikgadējā Zelta globusa gada balvā 2012. gadā aktieris uzaicināja Kunisu uz ballīti pie sevis mājās. Sākotnēji viņš plānoja iepazīstināt aktrisi ar vienu no saviem draugiem, bet dzirkstele abu starpā bija patiesa. Jau 2014. gadā pāris apprecējās un tagad audzina divas atvases. Kaut arī plašsaziņas līdzekļos laiku pa laikam uzvirmo baumas par abu iespējamo šķiršanos, abi par to vien ironiski pasmejas sociālajos tīklos.  

Skaistākās balsis un sāpīgākā mīlestība “Radīti skatuvei” 

“Rādīti skatuvei” (“Glee”) pārsteidza pasauli 2009. gadā. Šovs ieguva pamatīgu fanu pulku un radīja pozitīvu atmosfēru ar pavisam svaigu komēdijseriāla formātu – mūziklu. Stāsta centrā ir 12 varoņi, kas kļuva par draugiem un satuvinājās kā filmēšanas laukumā, tā arī ārpus tā.  

Mīlnieki Santana (Naja Rivera) un Noa (Marks Sailings) attēloja nepastāvīgu un nenopietnu pāri, beidzot attiecības jau otrajā sezonā. Arī reālajā dzīvē Riveru un Sailingu vajāja neveiksmes, kaut arī abi kopā bija trīs gadus. Tiek runāts, ka aktieri izšķīrās pēc Sailinga sabiedrisko attiecību konsultantes lūguma, kura uzskatīja, ka viņi traucē viens otra profesionālajai attīstībai un tēlam.  

Jāpiebilst, ka diemžēl tagad abi aktieri ir jau viņsaulē.  

Foto: Richard Shotwell / AP

Otrs pāris mūziklā bija Mārlija (Melisa Benuī) un Raiders (Bleiks Dženers). Šīs attiecības komēdijseriālā bija pavisam īsas, taču paguva izveidot ažiotāžu un pat mīlas trijstūri. Ārpus ekrāniem gāja visnotaļ citādi – 5. sezonas laikā, 2013. gadā, abi aktieri apprecējās, bet 2017. gadā mākslinieku laulība jau tika šķirta.  

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Sirdi plosošāko stāstu faniem gan dzīvē, gan ekrānos viennozīmīgi sagādāja Fins (Korijs Montīts) un Reičela (Lea Mišele). Šķiršanās, bildinājums, strīdi, tomēr mīlestība pāri visam gāja roku rokā. Dzīvē viss izvērtās vēl traģiskāk – amerikāņu aktrise Mišele un kanādiešu aktieris Montīts satikās seriāla veidošanas sākumā - 2009. gadā. Tiesa, romantiskas attiecības viņi sāka pēc trīs gadiem - 2012. gadā. Tās gan ilga tikai līdz nākama gada jūlijam, kad Montīta dzīvība izdzisa pēc heroīna un alkohola pārdozēšanas.  

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Pāris seriālā "O.C.", kas salauza miljoniem fanu sirdis 

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Neapšaubāmi saukts par popkultūras fenomenu un jauniešu kulta seriālu – klasika “O.C” (“The O.C”). Pusaudžu iemīļots, televīzijas ekrānos tas bija skatāms četrus gadus un neatstāja vienaldzīgu nevienu. Starp drāmām un sirdssāpēm uzplauka arī attiecības. Viens no seriāla spilgtākajiem pāriem – Sets Kohens (Adams Brodijs) un Samera Robertsa (Reičela Bilsone).  

Televīzijas ekrānā redzamā ķīmija nekavējoties iekaroja skatītāju sirdis, un viņi kļuva par seriāla iemīlētāko duetu. Spītība, neskaitāmas šķiršanās un atšķirīgi raksturi, tomēr spēja būt kopā – tā varēja raksturot tīņu iemīļoto televīzijas pāri. Seriāla 4.sezonā abi varoņi beidzot apprecējās.  

Arī reālajā dzīvē aktieriem klājās līdzīgi. Proti, attiecības izveidojās jau seriāla pirmajā sezonā, tomēr pēc neskaitām publiskām šķiršanās reizēm 2006. gadā Brodijs un Bilsone tās izbeidza pavisam. Daudzas seriāla fanu sirdis tika salauztas, tomēr aktieri ļaunu prātu viens uz otru netur un pat publicējuši kopīgu pašbildi 2019. gadā pēc nejaušas saskriešanās lidostā. 

Ne vienmēr aktieri attiecības veido arī šaipus  ekrāniem, mīlas dēkas paliek filmēšanas laukumā. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu