Kur un ar ko dzīvo kaķis Šupete, Lāgerfelda vienīgā mīlestība?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Kad mūžībā aizgāja modes leģenda un ilggadējais modes nama "Chanel" radošais direktors Karls Lāgerfelds, visi satraucās kas notiks ar Karla "meitiņu", loloto Birmas kaķenīti Šupeti.

Karls Lāgerfelds ļoti rūpējās par savu sniegbalto mīluli, veltīja viņai grāmatu un vairākas apģērbu kolekcijas. Kaķim Šupetei ir pat personīgs Instagram konts.

Modes maestro aizgāja mūžībā tieši pirms diviem gadiem, 85 gadu vecumā, un viņa nāves brīdī deviņus gadus vecā Šupete baudīja dzīvi, neapjaušot, kāda traģēdija notikusi. 

Karlam Lāgerfeldam nebija bērnu, un Šupete savā ziņā aizstāja šo vietu viņa dzīvē. Kaķene dzīvoja grezni - viņai bija pat divas aprūpētājs, kuras ne tikai gādāja par kaķa labklājību, bet arī izklaidēja viņu spēlējoties. 

 "Viņa ir pasaules centrs," bieži teica pats Karls. Vācu dizainers vairākas reizes bija izteicies, ka vismaz daļu sava mantojuma novēlēs pie grezna dzīvesveida pieradušajai kaķenei, ziņo "The Financial Times". Tieši tā arī notika.

Šupetes Instagram lapa vairs netiek papildināta ar jaunām bildēm - un modes dizainera fani ir noraizējušies par to, kas noticis ar kaķi.

Kopumā kaķa dolce vita turpinās, neskatoties uz zaudējumu sāpēm. Sniegbaltā kaķene mitinās Parīzē kopā ar vienu no savām "auklītēm", Fransuāzu Kaso. Tieši viņu par kaķa aizbildni iecēla pats Karls. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu