Kāpēc Deniss Paškēvičs nespēja savaldīt aizkustinājuma asaras

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

“Viņa dzīvoja priekš manis...” Deniss Paškevičs “Pasaki to skaļi” studijā dalās emocionālā stāstā par savu mammu – leģendāro grima mākslinieci Birutu Mageli.

Aizkustinājuma asaras Jolantas un arī raidījuma vadītāju Laura Reinika un Elīnas Fīrmanes acīs parādīsies brīdī, kad Deniss runās par savu mammu – leģendāro grima mākslinieci Birutu Mageli, kura pagājušā gada rudenī devās mūžībā. Viņš atklāti sacīs - mammai Denisa dzīvē bijusi īpaša loma un tieši viņa dēlu izauklējusi kā savu lielāko dārgakmeni: “Mamma bija galvenā persona manā dzīvē.

Viņa bija tāds veco laiku ģenerālis. Viņai vienmēr bija tas dzīves krampis, tā vecā skola. Pirmkārt, es redzēju, ka viņa dzīvoja priekš manis. Tagad es tikai to sapratu. Tad es to neredzēju – tas skrējiens ir garš vienā dzīvē,” saka Deniss.

Vaicāts, vai mūziķim izdevies mammai pateikt, cik ļoti daudz viņa dēlam nozīmē, Deniss atklāti sacīs, ka šo jautājumu viņš pats sev joprojām ik pa laikam uzdodot: “Es apsēžos un domāju – vai es biju labs dēls? Vai es pateicu viņai paldies? Es nezinu! Es centos, es darīju! Man tiešām liekas, ka viņa nodzīvoja manu dzīvi,” saka Deniss.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu