Svētdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši seši cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: New Africa, Shutterstock.

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši seši cilvēki, informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Cietušie bijuši iesaistīti četros ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un tās apkārtnē. Pārējos Latvijas reģionos svētdien nav reģistrēts neviens ceļu satiksmes negadījums ar cietušajiem.

Kopumā Latvijā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem 41 noticis Rīgas reģionā, 16 - Latgalē, pa deviņiem - Vidzemes un Zemgales reģionos, bet pieci - Kurzemē, liecina VP apkopotā informācija.

Diennakts laikā policisti pieķēruši 17 dzērājšoferus un vienu narkotikas lietojušu autovadītāju

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 17 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas, TVNET uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā diennakts laikā apturēti astoņi dzērājšoferi un viens narkotikas lietojušais autovadītājs, Vidzemē pie stūres alkohola reibumā pieķerti četri šoferi, Zemgalē - trīs, bet Latgalē - divi.

Pagājušās nedēļas pēdējā dienā uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 207 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet sešus - par agresīvu braukšanu. Visvairāk ātruma pārkāpēju - 92 - reģistrēti Rīgas reģionā, bet puse no agresīvajiem braucējiem apturēta Kurzemē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 474 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 80 satiksmes negadījumi, tajos cietuši seši cilvēki, bet bojāgājušo nav, liecina VP apkopotie dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu