Lotte Tisenkopfa-Iltnere dalās pieredzē par "Madara Cosmetics" izveidošanu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Forums LĪDERE 2020
Forums LĪDERE 2020 Foto: publicitātes

Forumā "Līdere 2020" uzstājas "Madara Cosmetics" dibinātāja Lotte Tisenkopfa-Iltnere. Lotte stāsta par, viņasprāt, četriem būtiskiem resursiem, kas ir nepieciešami virzībā uz priekšu un kas palīdzējuši arī Madara Cosmetics darbībā.

Pirmkārt, tie esam mēs paši, katrs no mums un komanda kā viens vesels. Otrkārt, ticība sev. Treškārt, apjausma, ka padarītajam ir kāda dziļāka jēga. Ceturtkārt, laiks.

"Kirkegors ir teicis, ka lielākā daļa cilvēku dzīvi pavada pagrabā, tikai 10% uzkāpj pirmajā stāvā un līdz beletāžai nonāk tikai tie, kas dzīvo Himalaju kalnos," savu ideju Lotte paspilgtina ar autora domu. "Būtisks ir šis fundaments uz kā mēs balstāmies. Svarīgi ir atrast pamatu, kas baro mūsu enerģiju gan iekšējā komandas garā, gan iedvesmo mūsu klientus. Palīdzēt ar šo produktu piepildīt kādu labu lietu pasaulē!"

Forums LĪDERE 2020 Forums LĪDERE 2020
Forums LĪDERE 2020 Forums LĪDERE 2020 Foto: publicitātes

Madara Cosmetic stāstu klausies video: 

Forums "Līdere" šogad notiks jau ceturto reizi, taču, lai tas aizritētu droši un tikpat vērienīgi kā paredzēts, tā norises laiks mainīts. Foruma "Līdere" dibinātāja Solvita Kabakova informē: “Ņemot vērā visas vibrācijas gaisā, mīļā miera labad un sargājot jūsu, mūsu un visu iesaistīto nervu sistēmas, esam pieņēmuši lēmumu

pārcelt šā gada forumu "Līdere" no 28.maija uz 17.septembri.

Pasākums norisināsies Ķīpsalas izstāžu centrā, kur ir ļoti plašas telpas, iespējams uzņemt lielu cilvēku skaitu un ievērot visus distancēšanās noteikumus.”

Kamēr gaidām iedvesmas forumu "Līdere 2021",  "Egoiste" piedāvās divas reizes nedēļā no jauna noklausīties pēdējā foruma lektorus.

Vairāk par 2021 gada forumu “Līdere” lasi ŠEIT .

Seko un iedvesmojies!

Forums "Līdere 2020" 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu