Partijas "Progresīvie" Rīgas nodaļu vadīs Panteļējeva un Kodis (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Justīne Panteļējeva un Miroslavs Kodis
Justīne Panteļējeva un Miroslavs Kodis Foto: Progresīvie

Politiskās partijas "Progresīvie" biedri ievēlēja jaunu Rīgas nodaļas valdi, par līdzpriekšsēdētājiem ieceļot Rīgas domes deputātus Justīni Panteļējevu un Miroslavu Kodi, portālu TVNET informēja partijā.

 

Rīgas nodaļas valdē ievēlēta arī Agnese Logina, Zane Pūpola, Tīna Šipkēvica un Aleksandrs Kalējs.

Jaunā valde par nodaļas prioritātēm izvirzījusi mērķtiecīgu sadarbību ar deputātu frakciju Rīgas domē, iesaistot partijas biedrus, kā arī "Progresīvo" politikas stiprināšanu pašvaldības līmenī.

"Mūsu lielākais spēks ir mūsu biedros - tie ne tikai stiprina "Progresīvos" kā organizāciju, bet ir arī liels atbalsts jebkurā kampaņā. Rīgas nodaļa būs pirmā un tāpēc paraugs citām, kā nodrošināt ne tikai atbalstu domes deputātiem, bet arī tam, kā pēc iespējas labāk stiprināt "Progresīvo" politiku un pozīcijas pašvaldības līmenī," teica Panteļējeva.

Savukārt Kodis uzsvēra, ka viena no jaunās Rīgas nodaļas valdes prioritātēm būs veidot ciešu saikni starp partijas biedriem un Rīgas domes deputātiem.

Ievērojot partijai būtisko dzimumu paritātes principu, Rīgas nodaļā, līdzīgi kā partijas valdē, ieviests divu valdes līdzpriekšsēdētāju modelis.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu