Brikmaņu ģimene atklāti runā par bērniņa zaudēšanu: arī nedzimis bērniņš mums kaut ko māca

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no Facebook

Bērniņa zaudēšana ir emocionāli sāpīgs brīdis, un vien retais ir gatavs par to runāt publiski. Taču kanāla 360TV realitātes seriāla “Ģimene burkā” dalībnieki – mūziķis Nauris Brikmanis un viņa sieva Aija Selga-Brikmane ir pārliecināti – lai arī tā nav no patīkamākajām tēmām, par to būtu jārunā daudz vairāk. 

Uzreiz pēc notikušā Brikmaņi saskārušies ar virkni jautājumu – kāpēc tā noticis? Vai tā notiek ar citiem pāriem? Vēl vairāk - viņi bijuši pārsteigti, cik daudzi gājuši cauri šai pieredzei, taču, to piedzīvojot, joprojām ir neatbildēti jautājumi un neskaidrības. Tāpēc iedvesmojošais pāris ir gatavi dalīties savā stāstā un pieredzē arī TV kameru priekšā.

“Mēs nezinājām, ka tas procents ir tik liels, ka līdz trim mēnešiem tā var notikt,” saka Nauris un neslēpj – viņš sev joprojām

nespēj piedot to, ka tajā brīdī nav bijis blakus sievai. “Es nebiju. Un Aija pati aizbrauca uz slimnīcu. Tā ir tā lieta, ko es sev baigi nepiedošu. Mēs par to esam daudz runājuši, esmu raudājis.

Tas ir ļoti sāpīgi, un esmu atvainojies par to situāciju, kas bija. Tas tāds baigi liels trieciens,” saka Nauris un bilst, ka šobrīd par šo tēmu mēģina runāt ar gaišumu sirdī.

Savukārt Aija, mīļi mierinot vīru, saka, ka viņu ne pie kā nevaino, un atklāj - pati varējusi sākt par notikušo runāt teju pēc gada “Es sapratu kāpēc šī dvēselīte atnāca un kāds bija viņas uzdevums. Man ir pārliecība, ka visi bērni ir mūsu skolotāji. Jo vairāk bērnu, jo vairāk mācību vecākiem ir jāsaņem.

Arī nedzimušie bērni mums, vecākiem, kaut ko iemāca. Es zinu, ko iemācīja šis bērniņš man un arī Naurim,” realitātes seriālā “Ģimene burkā” saka Aija Selga-Brikmane.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu