Divas nedēļas pēc sirds operācijas 99 gadus vecais princis Filips atgriežas mājās

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Neil Hall

Lielbritānijas karalienes Elizabetes II 99 gadus vecais dzīvesbiedrs, princis Filips sācis atlabt! Pēc marta sākumā pārciestās ķirurģiskās procedūras Edinburgas hercogs jau devies projām no ārstniecības iestādes. Tiek ziņots, ka princis atvests uz Vindzoras pili. 

"Dzelzs hercoga", kā viņu dēvē britu tauta, veselība ir vēl ļoti saudzējama, tāpēc arī nākamos mēnešus karalienes dzīvesbiedrs pavadīs stingrā ārstu uzraudzībā, raksta dailymail.co.uk. 

Princis tika nofotografēts atstājam privāto Karaļa Eduarda VII slimnīcu melnā BMW automašīnā.

Bekingemas pils apstiprināja, ka princis ir izrakstīts no slimnīcas un atgriezies Vindzoras pilī, kur pandēmijas laikā kopā ar Elizabeti II dzīvo izolēti no apkārtējās pasaules.

Jau ziņots, ka Edinburgas hercogam 3. martā Bārtā tika veikta ķirurģiska procedūra (pagaidām netiek precizēts, kāda), kurai tagad sekos rehabilitācija. 

Pēc operācijas viņš tika pārvests uz karaļa Edvarda VII slimnīcu Londonā, lai  turpinātu ārstēties.

Edinburgas hercogs, kuram jūnijā apritēs 100 gadu, pēc sliktas pašsajūtas 16. februārī piesardzības nolūkos tika nogādāts slimnīcā. 

94 gadus vecā Elizabete II un Filips ievēroja sociālo distancēšanos Vindzoras pilī, jo viņu cienījamais vecums nozīmē pastiprinātu risku inficēties ar Covid-19.

Janvārī viņi abi saņēma pirmo Covid-19 vakcīnas devu, atklāja Bekingemas pils.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu