Smiltenē aicina iedzīvotājus doties aktīvā erudīcijas pastaigā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Baznīcas laukums Smiltenē
Baznīcas laukums Smiltenē Foto: Edijs Pālens / LETA

Smiltenē pašvaldība aicina iedzīvotājus doties aktīvā erudīcijas pastaigā "Smiltenieši prāto", informēja Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrā.

Erudīcijas pastaiga «Smiltenieši prāto» vedīs gan caur Smiltenē zināmiem apskates objektiem, gan ļaus ikdienišķajā pilsētvidē ieraudzīt iepriekš nepamanītas detaļas un uzzināt ko jaunu.

Pastaigas laikā katrā no vietām spēles dalībnieku sagaidīs gan viegls jautājums jaunākajiem, gan grūtāks jautājums vecākajiem ģimenes locekļiem. Spēles gaitā varēs uzzināt dažādus vēsturiskus faktus, saņemt dažādus jautājumus un uzdevumus, kurus izpildot un atbildot pareizi uz jautājumiem varēs iegūt punktus, atbildot nepareizi - zaudēt punktus.

Organizatori stāsta, ka erudīcijas pastaiga sadalīta trīs posmos, kurus var sākt un iepazīt sev tīkamā secībā, proti, centrs, Kalnamuiža un Tepera apkārtne. Savukārt katrs posms sastāv no vairākiem secīgiem uzdevumiem, kas ķēdītē aizvedīs tālāk un iepazīstinās ar katru no šīm vietām.

Lai dotos erudīcijas pastaigā dalībniekiem būs nepieciešams viedtālrunis ar interneta pieslēgumu, kurā jālejupielādē lietotne «Actionbound». Spēle «Smiltenieši prāto» būs pieejama «saite.lv/smilteniesiprato».

Visi tie dalībnieki, kas piedalīsies spēlē līdz 5.aprīlim, būs izgājuši visus trīs erudīcijas maršruta posmus un beigās aizpildījuši savu kontaktinformāciju, piedalīsies izlozē, sola organizatori.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu