Tramps iecerējis atgriezties sociālajos tīklos; būšot pašam sava platforma (27)

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps.
Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps. Foto: REUTERS/Carlo Allegri

Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps drīzumā atgriezīsies sociālajos tīklos - viņam būs "pašam sava platforma", raidorganizācijai "Fox News" paziņojis ekspolitiķa padomnieks Džeisons Millers.

"Domāju, ka redzēsim prezidenta Trampa atgriešanos sociālajos tīklos. Tas varētu notikt apmēram divu līdz trīs mēnešu laikā," viņš norādīja.

Millers arī izteicās, ka gaidāmā platforma būšot "sensācija sociālo mediju jomā", kā arī "pilnībā pārrakstīs spēles noteikumus".

Trampa "Twitter" un "Facebook" profili tika bloķēti pēc Trampa atbalstītāju 6.janvāra iebrukuma ASV Kapitolijā pirms Trampa sāncenša Džo Baidena uzvaras vēlēšanās sertificēšanas. Iebrukumā dzīvību zaudēja pieci cilvēki.

Dažas dienas pēc tam Trampa "Twitter" konts tika uz visiem laikiem bloķēts, "pastāvot riskam, ka notiks tālāka musināšana uz vardarbību".

Trampam platformā "Twitter" bija teju 90 miljoni sekotāju.

Millers sacīja, ka Trampam viņa Floridas īpašumā Maralago esot bijušas tikšanās ar vairāku sociālo tīklu platformu veidotājiem. Padomnieks uzsvēra, ka Tramps platformai piesaistīšot "desmitiem miljonus cilvēku".

Pēc 6.janvāra notikumiem Trampa konti tika bloķēti arī platformās "Twitch" un "Snapchat".

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu