Laulātie nesader pēc socionikas – šķirties vai samierināties? (6)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no NHL video

“Nesaderīgās attiecībās arvien vairāk un vairāk sāk kaitināt tas, kā cilvēks dara, runā, rīkojas. Kā viņš izrāda savas emocijas. Tas viss vistiešākajā mērā ir saistīts ar nesaderību,” skaidro eksperte un atklāti saka – šādās attiecībās nekas nav maināms un reizēm šķiršanās ir labākais, kas varot notikt.

Kanāla 360TV realitātes seriālā “Ģimene burkā” iepazītā Bindru – Blumenauu ģimene no Jelgavas neslēpj – problēmas laulāto starpā ir gana lielas, taču gan Jānis, gan Agrita ir apņēmības pilni strādāt pie attiecībām.

Vīrs Jānis pat sievas rosināts devies pie atkarību speciālista, kamēr Agrita konsultējusies ar socionikas eksperti Eviju Čeprovu.

Tiesa, pēc šīs tikšanās Agrita bija pārdomu pilna, jo dzirdētais sievieti šokējis – izrādās, abi ar vīru pēc socionikas ir absolūti nesaderīgi tipi, un tieši tāpēc kopdzīve izvēršas tik sarežģīta. 

“Principā nekas nav maināms. Tāpēc, ka cilvēks nemainās. Katrs pats par sevi ir gana labs – tu esi laba, tavs vīrs ir labs. Tikai jūs kopā nevarat būt. Jūs nevarat veidot ideālu kombināciju, lai jums abiem kopā būtu ērti, labi un patīkami.

Viņš savai saderīgai sievietei būs vislabākais un tu būsi vislabākā savam saderīgajam vīrietim. Lai arī cik jums tās attiecības būtu sliktas, vienalga kaut ko izmainīt ir grūti. Lēmumu pieņemt ir grūti, tas ir sāpīgi, ir nepatīkami.

Bet dažkārt šķiršanās ir labākais, kas ar jums var notikt dzīvē.” Tā Evija Čeprova.

Vai Agrita būs gatava ieklausīties ekspertes teiktajā? Vai tomēr meklēs citus risinājumus, kā atrast kopīgu valodu ar laulāto, to rādīs tikai laiks un realitātes seriāls “Ģimene burkā”.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu