Latvijā radītā pakalpojumu rezervēšanas lietotne "Bookla" sākusi darbību Lietuvā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Latvijā radītā pakalpojumu rezervēšanas lietotne "Bookla" sākusi darbību Lietuvā, pavēstīja "Bookla" pārdošanas vadītājs Oļegs Smirnovs.

Viņš informēja, ka pašreiz tiek aktīvi meklēti uzņēmumi Lietuvā, kas vēlas pievienoties "Bookla" platformai.

Smirnovs uzsvēra, ka

"Bookla" ir palīgs dažādu nozaru darbībai ierobežojumu laikā, jo tas ar tiešsaistes rezervācijas funkciju efektīvi kontrolē cilvēku plūsmu iekštelpās, kā arī glabā visu apmeklētāju vēsturi,

kas vajadzības gadījumā var tikt izmantota Covid-19 inficēto kontaktpersonu apzināšanai. Aplikācija nodrošina arī bezkontakta maksājumus un biļešu pārbaudi ar QR koda nolasīšanas funkciju.

Šo risinājumu Latvijā izmanto gan slēpošanas trases, gan arī tirdzniecības centri un citi.

Smirnovs norādīja, ka iepirkšanās centri lielākoties ir atvērti un strādā, taču lielākā daļa veikalu tajos ir pakļauti ierobežojumiem un ir slēgti. "

Iepirkšanās centri jau tagad ir ieviesuši dažādus noteikumus, kas saistīti ar maksimālo cilvēku skaitu veikalā, ventilēšanu un tamlīdzīgi. Tad kapēc esošie veikali tajos nevar strādāt kaut vai ar minimālu klientu skaitu tajos, ja katra vizīte tiek veikta droši un kontrolēti? Nav zināms, kad pandēmija beigsies, tādēļ droša pakalpojumu sniegšana šajā laikā būs primāra," sacīja Smirnovs.

Jau vēstīts, ka "Bookla" lietotne darbu sāka pagājušā gada pavasarī, un tās izveidē ieguldīti aptuveni 300 000 eiro.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka SIA "Bookla" ir reģistrēts 2019.gada oktobrī, un kompānijas pamatkapitāls ir 302 800 eiro. Uzņēmums pieder SIA "ITissible" un SIA "Čili", bet patiesie labuma guvēji ir Aleksandrs Orlovs, Igors Ņemeņonoks, Jeļena Veide un Māris Veide. Orlovs un Ņemeņonoks ir "Čili" lielākie īpašnieki, bet Veidēm uz pusēm pieder "ITissible".

2020.gadā "Bookla" strādāja ar 197 eiro apgrozījumu un 31 482 eiro zaudējumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu