KM meklē Mediju politikas nodaļas ekspertu par mēnešalgu līdz 1647 eiro (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: vni.lv

Kultūras ministrija (KM) izsludinājusi atklātu konkursu uz Mediju politikas nodaļas eksperta amata vietu, solot bruto algu no 1253 līdz 1647 eiro mēnesī, liecina KM interneta mājaslapā atrodamā informācija.

Kandidāta galvenie pienākumi būs nodrošināt medijpratību veicinošu pasākumu īstenošanu un sadarboties ar citām iesaistītajām institūcijām medijpratības jomā. Tāpat no pretendenta tiek sagaidīta tiesību aktu un politikas plānošanas dokumentu izstrāde un īstenošana mediju politikas jomā.

Konkursa aprakstā norādīts, ka pretendentam būs jāsadarbojas ar mediju politikas izstrādē un ieviešanā iesaistītajām institūcijām, ekspertiem un nevalstiskajām organizācijām (NVO), kuru darbības joma saistīta ar mediju jautājumiem. Kandidātam būs arī jānodrošina juridisko un fizisko personu iesniegumu izskatīšana un atbilžu sagatavošana un jāpiedalās starpinstitūciju sanāksmēs, komisijās, padomēs, darba grupās un pasākumos par nodaļas kompetencē esošiem jautājumiem, kā arī jānodrošina to organizēšana.

Pretendentam ir jāatbilst Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām. No tā tiek sagaidīta augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība humanitārajās vai sociālajās zinātnēs un vismaz viena gada profesionāla darba pieredze mediju vai komunikāciju jomā. No kandidāta tiek sagaidītas labas zināšanas par mediju politiku un mediju nozari un vēlama darba pieredze tiesību aktu un/vai citu juridisko dokumentu un/vai politikas plānošanas dokumentu sagatavošanā.

Pretendentam jābūt labām zināšanām un izpratnei par tiesību aktu un politikas plānošanas dokumentu izstrādes un virzības procesu, vēlama arī darba pieredze publiskajā pārvaldē. Tāpat ir jābūt teicamām latviešu valodas un labām angļu valodas zināšanai.

No savas puses KM piedāvā interesantu un atbildīgu darbu valsts pārvaldē, profesionālās izaugsmes iespējas, darbu atsaucīgu kolēģu kolektīvā un darba vietu Rīgas centrā.

Konkursa pretendentiem pieteikums uz vakanci jānosūta KM pa pastu vai elektroniski, vai jāiesniedz klātienē līdz 14.aprīlim.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu