Interjera lēmumi, ko pieņemam, vadoties pēc savas mīlestības valodas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pexels

Kad runa ir par savas personīgās telpas dekorēšanu, ik katram no mums ir savas individuālās vēlmes, nepieciešamības un stila izjūta, pēc kuras vadoties izvēlamies unikālus priekšmetus, kas mājām liek justies kā mājām. Tostarp arī mūsu personība un raksturiezīmes – tas, kas mēs esam un tas, kā mēs mīlam, spēlē nozīmīgu lomu tajā, kā iekārtojam interjeru. Lūk, kā tava īpašā mīlestības valoda atspoguļojās tavās mājokļa labiekārtošanas izvēlēs.

Kvalitatīvi pavadīts laiks

Tiem, kuriem piemīt šī mīlestības valoda, ir ļoti svarīga kopīga laika pavadīšana un kopīgas aktivitātes. Ja tava mīlestības valoda ir kvalitatīva laika pavadīšana, tu katrā telpā tieksies radīt komfortu un mājīgumu. Tavām mājām vajadzētu būt vietai, kur vari pieķerties mīļotajam cilvēkam un kopā noskatīties kādu filmu, sarīkot randiņu vai sarūpēt vakariņas visai ģimeni.

Tavs mājas dekorēšanas stils ir ikdniešķs, bet ne gadījuma rakstura – elementi nav izvēlēti nejauši un nesaderīgi. Tā kā tu piešķir lielu lomu kopā būšanai, jo sevišķi apzināti pavadītam laikam kopā, tu centies izveidot telpas, kurās var viegli radīt un iemūžināt īpašus mirkļus. Tas varētu būtu kino stūrītis, omulīgi spilveni uz gultas vai lieli dīvāni, kur pulcēties visai ģimenei.

Tu ļoti mērķtiecīgi attiecies pret to, kā rotāt telpu. Piemēram, iemūžināsi skaistākos mirkļus ar saviem mīļajiem un rūpīgi piemeklēsi rāmīšus, lai šīs fotogrāfijas pieliktu pie sienas, vai ieguldīsi ēdamistabas krēslos, lai ikvienam ciemiņam būtu vieta pie galda. Lai pavadītu laiku kopā ar mīļajiem, iekārtojot telpu, tu vienmēr prioritizē socializēšanos.

Mīlestības darbi

Ja tava mīlestības valoda ir darbi, kas apliecina rūpes, visdrīzāk plānosi savu māju tā, lai tiktu ņemtas vērā katra mājinieka personīgās vajadzības. Piemēram, garāžas darbnīca vīram vai gleznošanas stūrītis meitai.

Rūpēties un dot ir tava dabiskā mīlestības izpausme, un iekārtojot telpas, tas nav izņēmums – tu prioritizē citu vajadzības un labsajūtu.

Apliecinājuma vārdi

Tiem, kam piemīt šī mīlestības valoda, skaisti vārdi un apliecinājums nozīmē ļoti daudz. Ja apliecinājuma vārdi ir tava mīlestības valoda, apzināti vai neapzināti mēdz dekorēt ar citātiem, mantrām un pat dzejas rindām, kas izsaka emocijas, kuras centies radīt telpā. Tev patīk, ja mājas dekors kalpo mērķim iedvesmot, piesaistīt vai iedrošināt dziļas emocijas. Nav pārsteigums, ja vārdus var ieraudzīt uz sienām, plauktiem, ziņojumu dēļiem un citām virsmām.

Tu plāno savas telpas tā, lai sarunu elementi būtu prioritāte. Piemēram, dīvānus un krēslus, iespējams, neapzināti vērs vienu pret otru, lai veicinātu sarunas, un virtuvē ieplānosi virtuves saliņu vai leti, kas kalpos kā atpūtas zona, kurā varētu sarunāties, kamēr tu vai kāds cits gatavo maltīti.

Fiziski pieskārieni

Ja tava mīlestības valoda ir fiziski pieskārieni, tad iekārtojot mājokli, izvēles pieņemšanā par labu vienam vai otram dekoram nozīmīgu lomu spēlēs tauste. Tas nozīmē, ka dosi priekšroku tādiem elementiem kā mīkstiem paklājiem un spilveniem, pūkainiem vai vienkārši taustei patīkamiem priekšmetiem un materiāliem.

Tu vienmēr paturi prātā fizisku tuvību – alksti mirkļus, kad vari atrasties citu klātbūtnē, apskaut, pieglausties, dalīties, turēt roku vai pat tik vienkārši, kā sarunas laikā noglāstīt mīļotā plecu. Arī tavi izvēlētie dekori un prioritizētās mājokļa zonas atspoguļo šo personisko un intīmo mīlestības izteiksmi, un jebkurš, kurš viesosies tavā telpā, jutīsies kā mājās.

Dāvanu pasniegšana

Saņemt dāvanas patīk daudziem, taču ir cilvēki, kuriem tā ir neatņemama attiecību sastāvdaļa. Ja tava mīlestības valoda ir dāvanu pasniegšana, tavā mājokļa dekorēšanas stilā figurē īpašu priekšmetu kolekcionēšana, ko esi saņēmis no svarīgiem cilvēkiem savā dzīvē. Piemēram, dīvānu vai citu mēbeli tu varētu būt mantojis no kāda vecāka gadagājuma radinieka, vai arī ledusskapi no augšas līdz apakšai klāj tava bērna zīmējumi.

Tu uzlūko telpu kā atmiņu albūmu – mirkļu un sentimentālu priekšmetu kolekciju, kas telpai piešķir autentiskumu un savu unikālo raksturu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu