Bērns sociālajā vidē publicē ierakstu, kurā vēlas, lai vecāki izšķirtos – kā uz to reaģēt? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Daudzbērnu ģimenē no Jelgavas nav sveša nedz alkohola atkarības tēma, nedz tiek liktas lietā radošas idejas, kā stiprināt laulību brīdī, kad kaisles dzirksti nomākusi rutīna. Ģimenē aug arī pusaudze, tāpēc šeit nav svešas arī tīņiem raksturīgās problēmas un saasinātā dzīves uztvere.

Meita sociālajā vietnē publicē ierakstu, kurā vēlas, lai tētis un mamma izšķirtos, – kā uz to reaģēt vecākiem? 

Realitātes seriālā “Ģimene burkā” iepazītā Bindru – Blumenauu ģimene ne tikai TV kameru priekšā cenšas uzlabot savas attiecības, bet arī iedvesmo un sniedz vērtīgu mācību stundu arī citām Latvijas saimēm.

Šova jaunākajā sērijā vecāki pamanījuši, ka meita sociālajā vietnē “Tik Tok” publicējusi video, kurā pauž šokējošu vēlmi - lai tētis un mamma izšķirtos. 

Pati jauniete vecākus šajā vietnē nobloķējusi, tāpēc šo faktu viņi uzzinājuši no citiem,  aizvainojumam uzvirmojot ar dubultu sparu. Mamma cenšas situāciju atrisināt mierīgā ceļā izrunājoties ar meitu, bet tētis Jānis ir krietni karstasinīgāks un draudīgi brīdina: “Tu vari jau izdzēst Tik Tok, tev tas vairs nekad mūžā nebūs. Un podziņu telefons tev būs! Viss, tu mani saprati?” Tiesa, pēc tam, kad pirmās emocijas noplakušas, pārrunājot notikušo, atklāsies, ka meita šādi rīkojusies, jo vairs nav varējusi izturēt strīdus tēta un mammas starpā, mudinot arī vecākus aizdomāties par to, cik lielu ietekmi attiecības laulāto starpā spēj atstāt uz bērniem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu