"Fox News" pievienojas Trampa valsts sekretārs Pompeo (2)

TVNET/LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Bijušais ASV valsts sekretārs Maiks Pompeo.
Bijušais ASV valsts sekretārs Maiks Pompeo. Foto: EPA/FLORIAN WIESER

Bijušais ASV valsts sekretārs Maiks Pompeo pieņemts darbā konservatīvajā telekanālā "Fox News" par komentētāju, ceturtdien pavēstīja raidsabiedrība.

"Es grasos sniegt skatītājiem vaļsirdīgu, pragmātisku skatījumu uz ģeopolitiku, starptautiskajām attiecībām un devīzes "Amerika pirmajā vietā" rīcībpolitiku, kas palīdzēja iezīmēt kursu uz Amerikas bezprecedenta pārticību un drošību," "Fox News" izplatītajā paziņojumā norādīja bijušais valsts sekretārs un kongresmenis.

"Maiks Pompeo ir viena no Amerikas visatzītākajām un cienītākajām balsīm ārpolitikas un nacionālās drošības jautājumos," norādīja uzņēmuma "Fox News Media" vadītāja Sūzena Skota.

"Es ar nepacietību gaidu uz viņa ieguldījumu visā mūsu platformu spektrā, lai ar savu redzējumu dalītos ar miljoniem mūsu skatītāju."

Pompeo valsts sekretāra amata pienākumus no priekšgājēja Reksa Tilersona pārņēma 2018.gada aprīlī un atradās šajā postenī līdz Trampa administrācijas termiņa noslēgumam 2021.gada janvārī.

Pirms tam viņš bija Centrālās izlūkošanas pārvaldes direktors.

Telekanāls "Fox News" pēdējo mēnešu laikā pieņēmis darbā vairākus Trampa cilvēkus, arī eksprezidenta vedeklu un kampaņas konsultanti Laru Trampu un bijušo Baltā nama preses sekretāri Keliju Makeneniju.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu